Felesége haláláról mesélt Simon Thomas, műsorvezető

halál műsorvezető leukémia feleség Simon Thomas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres brit műsorvezető eddig nem beszélt a felesége halálának részleteiről, most azonban szeretné, ha mindenki okulna a tragédiájukból. 

Simon Thomas felesége, Gemma, tavaly novemberben halt meg vérrákban. A 40 éves nőnek influenzaszerű tünetei voltak, amelyek nem akartak szűnni az otthoni praktikák bevetése után sem, ezért Gemma felkereste a háziorvosát.

A híres brit műsorvezető egyedül maradt a kisfiával Forrás: Instagram/Simon Thomas

Az orvos megvizsgálta, aztán hazaküldte, majd ugyanezt még további két alkalommal eljátszották. Néhány nappal később azonban Gemma olyan rosszul lett, hogy kórházba kellett szállítani, ekkor derült ki az is, hogy nem influenzás, hanem az akut mieloid leukémia egyik igen agresszív fajtája támadta meg szervezetét, és szinte azonnal meghalt.

Simon most kampányolásba kezdett, hogy a háziorvosokat jobban képezzék ki, és több tájékoztatást kapjanak az ehhez hasonló betegségekről, ugyanis csak ez a kór 2600 embert érint évente Nagy-Britanniában - írta meg a DailyMail.

Gemma többször is elment orvoshoz, de nem vették észre a bajt Forrás: Instagram/Simon Thomas

"A feleségem háromszor ment orvoshoz, és háromszor küldték haza. A házi orvosnál tett utolsó látogatása után 4 nappal meghalt. Segítenünk és képeznünk kell az orvosokat, hogy hamarabb észrevegyék a vérrák tüneteit" - írja a közösségi oldalán a gyászoló műsorvezető.

Munkaanorexia: az alulteljesítés túlteljesítésehttp://www.life.hu/drlife/20180105-munka-anorexia-jelenseg-a-lustasagon-tul.htmlMindannyian hallottunk az anorexiásokról, akik nem vesznek ételt magukhoz, és kiéheztetik a szervezetüket. Létezik olyan, aki kerüli a munkát, de nem azért, mert csaló, vagy lusta, hanem mert mentálisan beteg? Kik a munkaanorexiások? Valóban betegségről, vagy pedig a munkaiszony meg-ideologizálásáról és el-pszichologizálásáról van szó? Dr. Life--Stohl András műtétje után még nem térhetett vissza a stúdióbahttp://www.life.hu/drlife/20180118-stohl-andras-mutetje-utan-meg-nem-terhetett-vissza.htmlStohl Andrásnak lassítania kell a tempón, műtétje után ugyanis még nem térhet vissza a stúdióba, hiába szeretne. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoAmber Rose mellkisebbítést tervez: fáj a hátahttp://www.life.hu/drlife/20180117-amber-rose-mellkisebbitest-tervez-fajnak-a-hatai.htmlAmber Rose nagy melleivel és hatalmas fenekével vált híressé, azonban egyik védjegyétől szeretne szabadulni. A mellét kisebbítené a modell. Dr. Life--Így küzd a betegséggel Székhelyi Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20180117-igy-kuzd-a-betegseggel-szekhelyi-jozsef-szinesz.htmlKezelésekre jár, több mint 10 kilót fogyott Székhelyi József, de ennek ellenére több darabban is játszik a Madách Színházban. A színész emberfeletti küzdelmet vív a rákkal, amelyet novemberben diagnosztizáltak nála. Dr. LifeOrigoMinden, amit az ekcémáról tudni lehethttp://www.life.hu/drlife/20180106-ekcema-kisokos.htmlMi történik, ha egy ekcémás beteg napozik? Jelentkezhet-e kisbabáknál az ekcéma, és hogyan lehet kezelni? Kérdések és válaszok az ekcémáról. Dr. Life--Rákos sejteket távolítottak el Jane Fonda ajkáról: fotó! http://www.life.hu/drlife/20180116-rakos-sejteket-kellett-eltavolitani-jane-fonda-ajkarol.htmlJane Fonda nem titkolja a világ előtt, hogy miért visel tapaszt az alsó ajkán: rákos sejteket távolítottak el a szájáról. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.