Törőcsik Mari állapota nem javul

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
betegség színésznő Törőcsik Mari kórház kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari állapota nem javul, továbbra is nagyon beteg. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Törőcsik Mari tavaly szinte egész évben kórházban volt. A tragédiák sorozata egy balesettel kezdődött, amikor a színésznő elesett, és csúnyán megütötte az arcát. Ezt követően sokáig kórházban volt, majd egy rövid időre hazaengedték, viszont egy újabb baleset következtében nem sokkal később ismét kórházi ágyba kényszerült.

Törőcsik Mari állapota továbbra is aggasztó Fotó: Marton Szilvia - Origo

Tavaly ősszel pedig tüdőgyulladást kapott, ami még jobban legyengítette a Jászai Mari-díjas művésznő immunrendszerét, ezért intenzív osztályra került. Akkor Varnus Xavér látogatta meg, aki a közösségi oldalán nyilatkozott Mari aktuális állapotáról.

A hírek szerint most a Markusovszky Kórház belgyógyászatának szubintenzív osztályán, az úgynevezett Coronaria őrzőben ápolják, ahova tavaly novemberben került. Itt látogatta meg Vitray Tamás, aki szerint előfordulhat, hogy Törőcsik Mari nem állhat többé színpadra:

"Beteg, tényleg beteg." - írta meg a Ripost.

Benkő Lászlónak pszichiáter segítetthttp://www.life.hu/drlife/20180119-benko-laszlot-pszichiater-segitette.htmlBenkő Lászlót sokként érte, amikor kiderült: rákos. A zenész nem akart magába roskadni, kifelé is azt mutatta, hogy minden a legnagyobb rendben van, de közben kínozták a félelmei. Pszichológus is segített neki, hogy feldolgozza a történteket. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoA kemoterápia mellékhatásaitól szenved Orbán Józsi http://www.life.hu/drlife/20180119-orban-jozsi-rosszul-viseli-a-kemoterapia-mellekhatasait.htmlOrbán Józsi az otthoni lábadozást választotta: jobban viseli a kemoterápia mellékhatásait, ha a saját környezetében lehet. Dr. LifeOrigoStohl András műtétje után még nem térhetett vissza a stúdióbahttp://www.life.hu/drlife/20180118-stohl-andras-mutetje-utan-meg-nem-terhetett-vissza.htmlStohl Andrásnak lassítania kell a tempón, műtétje után ugyanis még nem térhet vissza a stúdióba, hiába szeretne. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoAmber Rose mellkisebbítést tervez: fáj a hátahttp://www.life.hu/drlife/20180117-amber-rose-mellkisebbitest-tervez-fajnak-a-hatai.htmlAmber Rose nagy melleivel és hatalmas fenekével vált híressé, azonban egyik védjegyétől szeretne szabadulni. A mellét kisebbítené a modell. Dr. Life--Minden, amit az ekcémáról tudni lehethttp://www.life.hu/drlife/20180106-ekcema-kisokos.htmlMi történik, ha egy ekcémás beteg napozik? Jelentkezhet-e kisbabáknál az ekcéma, és hogyan lehet kezelni? Kérdések és válaszok az ekcémáról. Dr. Life--Kárász Róbert tüdején foltot találtak: ezért szokott le a cigirőlhttp://www.life.hu/drlife/20180115-foltot-talaltak-karasz-robart-tudejen.htmlKárász Róbert 17 évig dohányzott, de egy sokkoló diagnózis miatt azonnal letette a cigit: foltot találtak a tüdején. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.