Öngyilkos lett a Glee című sorozat pedofil sztárja, Mark Salling

Forrás: FOX -
Glee (sorozat) öngyilkos gyerekpornó Mark Salling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015-ben tartóztatták le a Glee sorozat sármos sztárját, a vád gyerekpornó birtoklása volt. Tavaly a színész bevalotta bűnét, amiért idén márciusban kellett volna felelnie. Ezt nem várta meg, inkább saját kezével vetett véget életének.

35 éves volt a sztár, akinek holttetét egy folyó partján találták meg a rendőrök. A halál oka minden bizonnyal akasztás volt, a színész halálát ügyvédje is megerősítette - írta meg a TMZ.

Mark Salling Forrás: FOX

Hokiütőt ragadott az 5 hónapos terhes Katalin hercegné - Fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180130-hokiutot-ragadott-az-5-honapos-terhes-katalin-hercegne-foto.htmlStockholmba utazott hivatalos látogatásra Vilmos herceg és felesége. Katalin hercegné mit sem törődött azzal, hogy 5 hónapos terhes, még a jéghokit is kipróbálta. Dr. Life--Sztárok krónikus ízületi gyulladássalhttp://www.life.hu/drlife/20180121-sztarok-akik-kronikus-izuleti-gyulladastol-szenvednek.htmlAz idült sokízületi gyulladás tünetei gyakran hasonlítanak az influenzához, így sokszor nehezen tudják diagnosztizálni. Hogyan lehet enyhíteni az ébredéskor jelentkező fájdalmat, és milyen sztárok szenvednek ettől a kórtól? Dr. Life--A kórházból üzent Boros Lajos a rajongóknak: nincs jólhttp://www.life.hu/drlife/20180130-a-korhazbol-uzent-boros-lajos-a-rajongoknak-nincs-jol.htmlNincs túl jól Boros Lajos, aki a kórházból üzent rajongóinak. Dr. Life--Koller Katalin, az egykori szépségkirálynő visszautasította a kemoterápiás kezelésthttp://www.life.hu/drlife/20180130-koller-katalin-az-egykori-szepsegkiralyno-visszautasitotta-a-kemoterapias-kezelest.htmlKoller Kata egykori szépségkirálynő 34 évesen távozott az élők sorából, nem bírt tovább küzdeni. Egyszer már legyőzte a rákot, másodjára már nem volt elég ereje. Dr. Life--Kés alá feküdt a nő, akinek 6 ezer tumor nőtt a testérehttp://www.life.hu/drlife/20180129-kes-ala-fekudt-a-no-akinek-6-ezer-tumor-nott-a-testere.htmlKés alá feküdt az az amerikai nő, akinek a testét évek óta 6 ezer tumor borította. Dr. LifeOrigoCsaknem megfulladt a kórházban Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/drlife/20180126-csaknem-megfulladt-a-korhazban-vakbelmutete-utan-sebestyen-balazs.htmlSebestyén Balázs vakbélműtéte után kezdett el fulladni. Levegőt is alig kapott, de szerencsére az orvosok gyorsan cselekedtek. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.