Jennifer Aniston betegségéről vallott: ettől szenved a színésznő

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
betegség szem Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston az egészségi állapotáról nem igazán szokott beszélni, de most elárulta, hogy egész életében küzdött egy rendellenességgel, ami megnehezítette a mindennapjait.

Jennifer Aniston a magánéletével kapcsolatban is elég titokzatos, hát még az egészségi helyzetével kapcsolatban: soha nem árult el semmit magáról, de ezúttal felfedte titkát. Kiderült, hogy egész életében egy rendellenességgel küzdött, ami megnehezítette a mindennapjait, mégsem tudtak róla valami sokan. A színésznőnek krónikus szemszárazsága van!

Jennifer Aniston egész életét megkeserítette egy betegség Forrás: AFP/Gabriel Bouys

"Nem tudtam, hogy ez egy igazi probléma, csak azt, hogy valódi probléma volt számomra. Néha 10 percre meg kellett állni a forgatással, hogy pihentessem a szemem. El sem tudod képzelni, milyen nehéz leforgatni egy érzelmes jelenetet úgy, hogy probléma van a szememmel" - árulta el Jennifer Aniston, aki mindenhová szemcseppel járt.

Az életem minden területére hatással volt a szemszárazság.

Reader's Digestnek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.