alkoholizmus berúgás Survivor RTL Klub Survivor Benedek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Survivor versenyzője, Benedek személyi edzőként dolgozik, egészségesen él. De nem volt ez minidg így: korábban alkoholista volt. Keményen dolgozott azért, hogy megszabaduljon függőségétől.

"Elég komoly alkoholproblémáim voltak. (...) Nem arról volt szó, hogy buli buli hátán. (...) Imádtam, mindig arra vágytam, várod azt, hogy berúgjál. És sajnos ez egy csapda. Az összes alkoholista ebbe esik bele, hogy az az állapot, az nagyon szép és jó, de amint már kijössz belőle, borzasztó a világ. De nem olyan, mert ez csak egy kreaált kép, egy álom, ez egy illúzió. És ez a lényeg, hogy valaki vagy ebben éli le az életét, vagy valaki, mint mondjuk én, erőt vesz magán" - mondta Benedek az RTL Reggeli című műsorában, akinek még a kórházba szállítás sem nyitotta fel a szemét. "Volt egyszer olyan is, hogy intenzívre kerültem, majdnem meghaltam. Magasabb volt az alkoholmérgezés aránya, mint amennyit ki kellett volna, hogy bírjak. Az a csúnya az egészben, hogy én még akkor is, aznap berúgtam."

Benedeket a sport mentette meg, de úgy hiszi, mindenki számára van kiút, csak meg kell találni azt az okot, ami miatt érdemes letenni a poharat.

Shane Tusup feladhatta a harcot Hosszú Katinkáérthttp://www.life.hu/sztarok/20180201-shane-tusup-feladhatta-a-harcot-hosszu-katinkaert.htmlShane Tusup nem küzd tovább Katinkáért? A Blikk szerint arra utalnak a jelek, hogy feladta a harcot a házasságáért. TV + Sztárok--Már régóta együtt lehet Bódi Sylvi és Szente Vajkhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-mar-regota-egyutt-lehet-bodi-sylvi-es-szente-vajk.htmlA pszichológus szerint nem lehet friss Bódi Sylvi és Szente Vajk szerelme. Erre utal a nyilvános veszekedés.TV + Sztárok--Megint szakított Cinthya Dictator és Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-megint-szakitott-cinthya-dictator-es-varga-viktor.htmlKarácsonykor mág úgy tűnt, hogy minden rednben van Viktor és Cinthya, összbújós fotót posztoltak közösségi oldalukra. Úgy tűnik, a boldogságuk nem tartott sokáig.TV + SztárokOrigoKim Kardashian visszavágott Lindsay Lohannak: a te akcentusod a zavaróhttp://www.life.hu/sztarok/20180131-kim-kardashian-visszavagott-lindsay-lohannak-a-te-akcentusod-a-zavaro.htmlVitába keveredett egymással Kim Kardashian és Lindsay Lohan. A két celeb hozzászólásait ország-világ olvashatja a közösségi oldalon. TV + Sztárok--Nudizás közben érte kellemetlen baleset Som-Balogh Edinát és férjét - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180131-nudizas-kozben-erte-kellemetlen-baleset-som-balogh-edinat-es-ferjet.htmlVicces történetet mesélt el a nászútjáról Som-Balogh Edina Kasza Tibinek. TV + SztárokOrigoVisszatér a Barátok közt egykori szereplője, Deutsch Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180131-visszater-a-baratok-kozt-egykori-szereploje-deutsch-anita-1.htmlHosszú kihagyás után tér vissza a Barátok köztbe Deutsch Anita. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.