Súlyosan megsérült Nótár Mary: még csak 10 éves volt

Forrás: Instagram Nótár Mary -
Nótár Mary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A játék hevében egy háztetőről vetette le magát a kis Nótáry Mary. Agyrázkódást szenvedett, eltört a karja és fél évig tartott a gyógyulás.

"10 éves voltam, pont születésnapom volt, aznap történt ez a baleset. Most már nyilván jól gondolok vissza, jó emlék tulajdonképpen, de maradandó károsodást szenvedtem..." - mesélte a TV2 riporterének az énekesnő.

Majka lebetegedetthttp://www.life.hu/drlife/20180202-majka-lebetegedett-fekszik.htmlA műsorvezetőt sem kerülte el a vírus. Dr. Life--Már 37 gyermek halt meg az influenzajárványban az Egyesült Államokbanhttp://www.life.hu/drlife/20180128-mar-37-gyermek-halt-meg-az-influenzajarvanyban-az-egyesult-allamokban-usa.htmlAz amerikai járványügyi központ adatai szerint már 37 gyermek vesztette életét az idei influenzajárványban, amely 2009 óta a legsúlyosabb. Dr. Life--Így küzd a betegséggel Székhelyi Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20180117-igy-kuzd-a-betegseggel-szekhelyi-jozsef-szinesz.htmlKezelésekre jár, több mint 10 kilót fogyott Székhelyi József, de ennek ellenére több darabban is játszik a Madách Színházban. A színész emberfeletti küzdelmet vív a rákkal, amelyet novemberben diagnosztizáltak nála. Dr. LifeOrigoKiugrott egy beteg a budapesti Szent Imre Kórház ablakánhttp://www.life.hu/drlife/20180106-kiugrott-egy-beteg-a-budapesti-szent-imre-korhaz-egyik-ablakan.htmlÚgy tudni, a páciens a pszichiátriai osztályról vetette ki magát, miután szétfeszítette valahogy a rácsot. Dr. Life--Súlyos lovasbalesetet szenvedett Sasvári Sándorhttp://www.life.hu/drlife/20180110-sulyos-lovasbalesetet-szenvedett-sasvari-sandor-szinesz.htmlSasvári Sándor megsérült, azonnal kórházba szállították, és meg is műtötték. A színész a Facebookjára posztolt a történtekről. Dr. LifeMTI/Nagy LajosKilencszer élesztették újra a 16 éves dabasi magyar focistát, Duhaj Ádámothttp://www.life.hu/drlife/20180128-kilencszer-elesztettek-ujra-a-16-eves-dabasi-magyar-focistat-duhaj-adamot.htmlA Dabas U19-es csapatának legtehetségesebb játékosa, Duhaj Ádám a kakucsi mérkőzésen gólt lőtt, majd később cserét kért. A pálya szélén összeesett, és leállt a légzése, pulzusa. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.