Pacemakert kapott Boros Lajos

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
szívműtét pacemaker Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívbillentyű-elégtelenségben szenved Boros Lajos. A rádiós a múlt héten egy rosszullét után került kórházba, azóta pacemaker-beültetésen esett át, de további beavatkozásokra is szükség lehet.

"Amerikában élő fiam mindennap hív, de most még nem tudtam neki sem konkrétumot mondani Jövő csütörtökön megyek vissza varratszedésre, remélem akkora kiderül, hogy elég lesz-e renoválni az elkorródálódott billentyűket, vagy komplett cserére lesz szükség. El is kezdtem végrendeletet írni... Nem fogok hazudni, most már van bennem félelem!" - idézi Borost a Ripost.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Így "méregtelenít" Gwyneth Paltrow: időközönként kávét pumpál a végbelébehttp://www.life.hu/drlife/20180204-gwyneth-paltrow-meregtelenitese-kavet-a-vegbelbe.htmlGwnyeth Paltrow a minap "tökéletes" anális közösüléshez adott tippeket, most pedig valami még elképesztőbbel állt elő. Nos, most is a fenék került a fókuszba, új agymenésével pedig úgy tűnik, divatot teremt. Dr. Life--Balesetet szenvedett a súlyosan beteg Paudits Bélahttp://www.life.hu/drlife/20180203-balesetet-szenvedett-a-sulyosan-beteg-paudits-bela-szinmuvesz.htmlA saját konyhájában érte baleset a színészt.Dr. Life--Fibromyalgiában szenved Lady Gagahttp://www.life.hu/drlife/20180203-fibromyalgiaban-szenved-lady-gaga-romlott-az-allapota-lemondta-fellepeseit.htmlLady Gaga az Instagramján osztotta meg, hogy a Joanne európai koncertsorozat utolsó 10 állomására nem tud elmenni. Azt írja, fájdalmai miatt nem tud színpadra állni, de bízik az orvosok segítségében. Dr. LifeNorthfotoKórházba szállították Kasza Tibi cukorbeteg édesanyjáthttp://www.life.hu/drlife/20180203-korhazba-szallitottak-kasza-tibi-cukorbeteg-edesanyjat-trombozisgyanu.htmlA sürgősségi osztályra került Kasza Tibi édesanyja. Dr. Life--Súlyosan megsérült Nótár Mary: még csak 10 éves volthttp://www.life.hu/drlife/20180203--sulyosan-megserult-notar-mary-meg-csak-10-eves-volt.htmlA játék hevében egy háztetőről vetette le magát a kis Nótáry Mary. Agyrázkódást szenvedett, eltört a karja és fél évig tartott a gyógyulás. Dr. Life--Így küzd a betegséggel Székhelyi Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20180117-igy-kuzd-a-betegseggel-szekhelyi-jozsef-szinesz.htmlKezelésekre jár, több mint 10 kilót fogyott Székhelyi József, de ennek ellenére több darabban is játszik a Madách Színházban. A színész emberfeletti küzdelmet vív a rákkal, amelyet novemberben diagnosztizáltak nála. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.