Összefogtak zenésztársai a nagybeteg Orbán Józsiért, a 100 Folk Celsius zenészéért

Forrás: Facebook/100 Folk Celsius -
betegség 100 Folk Celsius Orbán József kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2017 őszen derült ki, hogy Orbán József, a 100 Folk Celsius zenésze rákkal küzd. Barátai, zenésztársai mindenben támogatják, hamarosan pedig egy adománygyűjtő koncerttel is megpróbálnak segíteni neki.

"Beosztjuk! Ha nekem, vagy a barátnőjének valamiért nincs időnk elvinni Józsit a kórházba, akkor valamelyik barát átvállalja. Mindig találunk valakit, aki átvállalja. Józsival régóta jóban vagyunk" - mondta el a Borsnak Benkő-Benczúr Balázs, aki oroszlánrészt vállalt a nagybeteg zenész közelgő születésnapjára tervezett adománygyűjtő koncert szervezéséből is. A rendezvényen a kemoterápia mellékhatásaival küzdő Orbán Józsi is színpadra lép majd.

Forrás: Facebook/100 Folk Celsius

Rosszabbodott a dán királynő férjének állapotahttp://www.life.hu/drlife/20180211-rosszabbodott-a-dan-kiralyno-ferjenek-henrik-hercegnek-az-allapota.htmlRosszabbodott Henrik herceg, a dán királynő férjének állapota, akit január közepe óta tüdőgyulladással ápolnak és kezelésekor jóindulatú tüdődaganatot fedeztek fel nála - közölte a dán királyi palota. Dr. Life--Pacemakert kapott Boros Lajoshttp://www.life.hu/drlife/20180210-pacemakert-kapott-boros-lajos-de-ujabb-beavatkozas-varhat-ra.htmlSzívbillentyű-elégtelenségben szenved Boros Lajos. A rádiós a múlt héten egy rosszullét után került kórházba, azóta pacemaker-beültetésen esett át, de további beavatkozásokra is szükség lehet.Dr. Life--Fibromyalgiában szenved Lady Gagahttp://www.life.hu/drlife/20180203-fibromyalgiaban-szenved-lady-gaga-romlott-az-allapota-lemondta-fellepeseit.htmlLady Gaga az Instagramján osztotta meg, hogy a Joanne európai koncertsorozat utolsó 10 állomására nem tud elmenni. Azt írja, fájdalmai miatt nem tud színpadra állni, de bízik az orvosok segítségében. Dr. LifeNorthfotoKórházba szállították Kasza Tibi cukorbeteg édesanyjáthttp://www.life.hu/drlife/20180203-korhazba-szallitottak-kasza-tibi-cukorbeteg-edesanyjat-trombozisgyanu.htmlA sürgősségi osztályra került Kasza Tibi édesanyja. Dr. Life--Majka lebetegedetthttp://www.life.hu/drlife/20180202-majka-lebetegedett-fekszik.htmlA műsorvezetőt sem kerülte el a vírus. Dr. Life--Súlyos lovasbalesetet szenvedett Sasvári Sándorhttp://www.life.hu/drlife/20180110-sulyos-lovasbalesetet-szenvedett-sasvari-sandor-szinesz.htmlSasvári Sándor megsérült, azonnal kórházba szállították, és meg is műtötték. A színész a Facebookjára posztolt a történtekről. Dr. LifeMTI/Nagy Lajos

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.