Rábaközi Andrea betegség modell rák méhnyakrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az immár 50 esztendős egykori magyar modell, Rábaközi Andrea tévénézők előtt vallott arról, hogy egykor méhnyakrákot diagnosztizáltak nála.

A 80-as évek egyik legkedveltebb magyar modelljénél, Rábaközi Andreánál 22 évesen diagnosztizáltak méhnyakrákot. Akaraterejének hála sikerült a betegséget leküzdenie, most már bátran mer róla beszélni. Ezúttal Joshi Bharatnak nyílt meg.

Végig azt mondtam, hit kell. Mindenki magában higgyen, és persze mindenki másban, aki segítő kezeket nyújt. Aki nem hisz magában, az nem hisz el semmit. A betegségtudatot kizártam. Úgy érzem, sikerült. Csak pillanatokat engedtem meg magamnak, hogy elgyengüljek. Amikor például megkaptam az eredményeket, ordítottam egyet a piros lámpánál. Ezt jó volt átélni. Hasznos volt." – árulta el.

Rábaközi Andrea ma már elmúlt 50 éves, nagyon jól érzi magát a bőrében, és saját bevallása szerint mindig is szerette a korát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.