gyógyszer Gáspár Győző elvonókúra kórház függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyógyszerfüggősége miatt elvonókúrán van Gáspár Győző, aki jelenleg életrajzi könyvén dolgozik.

Gáspár Győző, akinek hónapok óta tart a konfliktusa az adóhivatallal, régóta küzd gyógyszerfüggőségével, ám az utóbbi időben az eddiginél is jobban elhatalmasodott rajta, olyannyira, hogy kénytelen volt belevágni egy leszoktató programba.

Azok az emberek, akik ismernek, pontosan tudják, hogy idegileg teljesen kikészültem, ezen pedig már a gyógyszerek sem tudnak segíteni. Eddig naponta két nyugtatópirulát szedtem, most már hatot, de van, hogy nyolcat is beveszek. Egy hónapig zárt osztályon voltam, a családom is csak látogatóba jöhetett hozzám, majd amikor letelt a négy hét, Bea hazavitt, de továbbra sem tudtam megszabadulni a függőségemtől. Nemrégiben pedig belevágtam egy kilencvennapos leszoktató programba, úgyhogy jelenleg elvonókúrán vagyok" – idézi Gáspár Győzőt a Star magazinból a Blikk.

A showman egyébként jelenleg életrajzi könyvén dolgozik, amelyben leírja az elmúlt évek fájdalmait, problémáit.

Gáspár Győző elvonókúrán van Forrás: Instagram/Gáspár Győző

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.