Megszólalt a tüdőrákkal kezelt Orbán Józsi: talán a félúton már túl vagyok

tüdőrák Orbán József kórház rák kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég derült ki, hogy tüdőrákkal küzd a 100 Folk Celsius frontembere, Orbán Józsi. Az énekes most nyilatkozott az állapotáról.

Orbán Józsit még októberben vitték kórházba, miután nyomást érzett a mellkasában, majd az orvosok tüdőrákot diagnosztizáltak nála és elkezdték a kemoterápiás kezeléseket. Az énekes most kollégáival, barátaival, Benkő Lászlóval, Benkő Balázzsal és Légrádi Péterrel látogatott el a TV2 stúdiójában, ahol elmondta, ingadozó a hangulata, de az orvosa azt mondta, jó a vérképe, jók az eredményei.

Gyakorlatilag az orvosok szerint talán a félúton már túl vagyok. Még hátravan kettő kemó. Elég gyötrelmes, amikor egy ilyet megcsinál az ember, mert 2-3 napig jól van, utána viszont elkezdődik, hogy nincs íze semminek... Utána át kell vészelni egy-másfél hetet és otthon kell pihenni" – nyilatkozta az énekes, aki bízik abban, hogy 70. születésnapjára, márciusra teljesen felépül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.