Szájon dobta egyik rajongója Elton Johnt: videó

Forrás: AFP -
Elton John videó száj sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyik híres számát játszotta éppen Elton John, amikor egyik rajongója egy fehér rózsafűzért dobott az énekes felé. Sajnos épp a száját találta el.

A Caesars Palace-ben adott Valentin-napi koncertet Elton John, amire természetesen rengetegen voltak kíváncsiak. A zenésznek azonban kellemetlen meglepetésben volt része a produkció közben, amitől úgy meglepődött, hogy még az éneklést is abbahagyta. A Saturday Night's Alright for Fighting című híres számát játszotta, előtte pedig megkérte a rajongóit, menjenek közelebb a zongorához, hogy bensőségesebb legyen a hangulat: ez lett a veszte.

Elton John mérges lett Forrás: AFP

Az egyik néző ugyanis a szám közepén úgy döntött, hozzávág egy fehér rózsafüzért a zenészhez, de pont Elton John száját sikerült eltalálnia. Az énekes azonnal felhagyott az énekléssel, látszott, hogy nem csak meglepődött, de eléggé fájt is neki a kellemetlen meglepetés. Természetesen az esetet videóra is rögzítették.

Paudits Béla rosszul sikerült műtéte után injekciókúrára szorul, de megkapta az emelt művészi járulékothttp://www.life.hu/drlife/20180216-paudits-bela-rosszul-sikerult-mutete-utan-injekciokurara-szorul-de-megkapta-az-emelt-muveszi.htmlGyormofekély műtéte után elfertőződött műtét sebe, most injekciókúrára szorul Paudits Béla színművész. Azt mondja, márciustól új élet kezdődik számára, hiszen nemcsak a fájdalom szűnik meg, hanem megkapja a művészi járulékot is. Dr. Life--Autóbaleset részese volt Bill Haas golfozó és Luke Wilson színész: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180216-autobaleset-reszese-volt-bill-haas-golfozo-es-luke-wilson-szinesz.htmlKedden, késő délután egy Ferrari belehajtott két másik autóba Los Angelesben. A végzetes baleset során a sportkocsi sofőrje életét vesztette, míg utasa, Bill Haas golfozó súlyos sérüléseket szenvedett, ahogy az egyik autóban ülő sofőr is. Dr. Life--Barátai mindent megtesznek a tüdőrákkal küzdő Orbán József felépüléséért: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180216-baratai-mindent-megtesznek-a-tudorakkal-kuzdo-orban-jozsef-felepuleseert.htmlOrbán József, a 100 Folk Celsius zenésze súlyos betegséggel küzd, de nincs egyedül. A barátai mindent megtesznek azért, hogy segítsék a felépülésében, egy jótékonysági koncertet is tartanak a felépüléséért. Dr. LifeOrigoSzínpadon, próba közben sérült meg Kállay Bori színésznőhttp://www.life.hu/drlife/20180215-szinpadon-proba-kozben-serult-meg-kallay-bori-szineszno.htmlAz Operettszínház próbáján sérült meg Kállay Bori színésznő: elég komoly baleset érte. Dr. LifeOrigoKollégái aggódnak Tahi Tóth Lászlóért: a színpadon lett rosszulhttp://www.life.hu/drlife/20180215-kollegai-aggodnak-tahi-toth-laszloert-a-szinpadon-lett-rosszul.htmlTavaly januárban vitték kórházba Tahi Tóth Lászlót, aki rá egy évre, néhány hete ismét rosszul lett. Most barátai, kollégái nyilatkoztak az állapotáról. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoBangó Margit újabb vizsgálat előtt áll: mindegy, mi az eredmény, nem vállalja a műtétethttp://www.life.hu/drlife/20180215-bango-margit-ujabb-vizsgalat-elott-all-mindegy-mi-az-eredmeny-nem-vallalja-a-mutetet.htmlBangó Margit évtizedekkel ezelőtt megküzdött a mellrákkal, így amikor nemrég újabb csomót talált, nagyon megijedt. Szerencsére kiderült, hogy nincs mitől félnie, de márciusban újabb biopsziára kell menni. Bármi is legyen az eredmény Bangó Margit azt mondta, újabb műtétre nem vállalkozik. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.