Folyamatosan tudósít állapotáról az Esperanza rákos főszereplője, Edith Gonzalez

Forrás: Youtube -
petefészekrák Esperanza Edith Gonzalez sorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Edith Gonzaleznél 2016-ban diganosztizáltak petefészekrákot, azóta pedig folyamatosan tájékoztatja követői az egészségi állapotáról.

Az 54 éves színésznő, akit az Esperanza című sorozatból ismerhetett meg a hazai közönség, szerencsére már jól van. Közösségi oldalain folyamatosan tartja a kapcsolatot rajongóival és igyekszik erőt adni sorstársainak.

Folyamatosan tudósít állapotáról az Esperanza rákos főszereplője, Edith Gonzalez Forrás: Youtube

"Ha beteg vagy, ha kihullik a hajad, ha nem tervezetten fogysz, örökké hányingered van, gyenge vagy és látod, mennyit öregített rajtad a kór, ne érzed igazi nőnek magad. A család támogatásán túl csak úgy lehet ebből a lelkiállapotból kikeveredni, ha néha úgy igazán kirittyented magad" - vallotta a színésznő.

Gonzalez a betegsége alatt is nagyon figyelt a megjelenésére, minden körülmények között igyekezett kihozni magából a maximumot - írja a Bors.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.