Charlie ma már tudja, mennyire fontos a rendszeres szűrővizsgálat

Forrás: Koncz Márton -
betegség halál Charlie egészséges életmód kórház rák szűrővizsgálat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlie nagyon fontosnak tartja a rendszeresen orvosi vizsgálatokat és igyekszik egészséges életmódot folytatni. Mint mondja, nagyon szeretné még látni, hogy unokája középiskolába megy.

A 70 esztendős Charlie egy egészségügyi szűrűvizsgálaton vett részt a napokban. A rendszeres ellenőrzést nagyon fontosnak tartja, különösen azóta, hogy 2014-ben daganatos megbetegedés következtében elvesztette a feleségét. Széles Katalin mindig is ódzkodott a kórházaktól.

Én tíz éve minden évben részt veszek egy teljes kivizsgáláson, hogy tudjam, minden rendben van-e. Bárcsak a feleségemmel is időben elmentünk volna szűrővizsgálatra! De Katika nagyon zárkózott volt, ahogy a nők általában, ő is viszolygott a kórházaktól. Mindig azt mondta: „Nem megyek el orvoshoz, nem akarom tudni, mi bajom." Túl sok barátom ment el: Somló Tomi, Laux Józsi, Komár és még sorolhatnám. Orbán Józsinak jobbulást kívánok, örülök, hogy Benkő Laci kijött a betegségből. Lerch Pistinél is voltam a kórházban, ő most Isten áldásával jobban van, remélem, meggyógyul. Szóval el kell menni időben ezekre a kivizsgálásokra" – árulta el Charlie a Blikknek, aki arról is beszélt, hogy nagyon szeretné látni, hogy az unokája középiskolába megy. Szerencsére jó egészségnek örvend, igyekszik fittségét megtartani és saját magára főz csakis egészséges alapanyagoktól. Odafigyel a testmozgásra, koncertjei alkalmával rendszeresen lead 2-3 kilót, mos, takarít és ha kell, havat lapátol.

Charlie rendszeresen jár szűrővizsgálatokra Forrás: Koncz Márton

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.