Dusev-Janics Natasa legyőzte komoly betegségét

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
betegség Dusev-Janics Natasa küzdelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon nehéz időszak van Dusev-Janics Natasa háta mögött, és még nincs vége. Súlyos betegséget kellett legyőznie, most pedig azért küzd, hogy újra a régi legyen.

Bízik a nagy visszatérésben Dusev-Janics Natasa, a háromszoros olimpiai bajnok kajakozó. A riói olimpia után ugyanis teljesen eltűnt, jelenleg a tartalékaiból él és Bulgáriában edz, hogy elérje korábbi formáját. Egy rejtélyes betegséget is le kellett győznie, melyet nem sokkal a riói ötkarikás játékok után diagnosztizáltak nála. Meg is műtötték a sportolót, az operáció pedig sikeresnek bizonyult, legyőzte a kórt, de nagyon legyengült. Fokozatosan kellett újraépítenie magát.

Dusev-Janics Natasa a riói nyári olimpián Forrás: MTI/Kovács Tamás

Mindent megteszek annak érdekében, hogy én legyek újra a legjobb. Akkor is, ha fáj,

Story Magazinnak

Orbán Józsefnek, a 100 Folk Celsius zenészének az agyában is van daganathttp://www.life.hu/drlife/20180222-orban-jozsefnek-a-100-folk-celsius-zeneszenek-az-agyaban-is-van-daganat.htmlOrbán Józsi, a 100 Folk Celsius zenésze rákos megbetegedéssel küzd. Kiderült, nemcsak a tüdejében, az agyában is van daganat. Az orvosok új, amerikai módszerrel gyógyítják őt. Dr. LifeOrigoSzörnyű élmény: operáció közben ébredt fel ÉNB Lalihttp://www.life.hu/drlife/20180222-operacio-kozben-ebredt-fel-enb-lali.htmlSzörnyű élményéről vallott az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Lali, aki lábműtétje közben ébredt fel a műtőasztalon. Dr. Life--Kiss Ramónát hazaengedték a kórházból, már otthon lábadozikhttp://www.life.hu/drlife/20180222-kiss-ramonat-hazaengedtek-a-korhazbol-mar-otthon-labadozik.htmlHazaengedték a kórházból Kiss Ramónát, akit néhány napja az influenza döntött le a lábáról. Dr. Life--Vérre van szüksége a leukémiás magyar focistának, Lázár Bencénekhttp://www.life.hu/drlife/20180222-verre-van-szuksege-a-leukemias-magyar-focistanak-lazar-bencenek.htmlLázár Bencének, a leukémiával küzdő focistának segítségre van szüksége: irányított véradással bárki segíthet. Dr. Life--Charlie ma már tudja, mennyire fontos a rendszeres szűrővizsgálathttp://www.life.hu/drlife/20180221-charlie-ma-mar-tudja-mennyire-fontos-a-rendszeres-szurovizsgalat.htmlCharlie nagyon fontosnak tartja a rendszeresen orvosi vizsgálatokat és igyekszik egészséges életmódot folytatni. Mint mondja, nagyon szeretné még látni, hogy unokája középiskolába megy. Dr. LifeOrigoSerena Williams élet és halál között volt szülését követőenhttp://www.life.hu/drlife/20180221-serena-williams-teniszezo-elet-es-halal-kozott-volt-szuleset-kovetoen.htmlSerena Williams, a jelenkor legjobb női teniszezője saját bevallása szerint majdnem meghalt a szeptemberi szülését követő komplikációk miatt.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.