Orbán Józsefnek, a 100 Folk Celsius zenészének az agyában is van daganat

Forrás: Mokka -
agydaganat amerikai 100 Folk Celsius tüdőrák Orbán József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orbán Józsi, a 100 Folk Celsius zenésze rákos megbetegedéssel küzd. Kiderült, nemcsak a tüdejében, az agyában is van daganat. Az orvosok új, amerikai módszerrel gyógyítják őt.

Komoly betegséggel küzd Orbán József, de nincs egyedül. A barátai mindent megtesznek, hogy segítsenek a 100 Folk Celsius zenészén, akiről kiderült, hogy nemcsak tüdőrákkal küzd, az agyában is van daganat.

Az agyában is van daganat Forrás: Mokka

örülök, hogy jobbak a leleteim, a daganat összezsugorodik a tüdőmben és az agyamban

Story Magazinnak

Szörnyű élmény: operáció közben ébredt fel ÉNB Lalihttp://www.life.hu/drlife/20180222-operacio-kozben-ebredt-fel-enb-lali.htmlSzörnyű élményéről vallott az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Lali, aki lábműtétje közben ébredt fel a műtőasztalon. Dr. Life--Kiss Ramónát hazaengedték a kórházból, már otthon lábadozikhttp://www.life.hu/drlife/20180222-kiss-ramonat-hazaengedtek-a-korhazbol-mar-otthon-labadozik.htmlHazaengedték a kórházból Kiss Ramónát, akit néhány napja az influenza döntött le a lábáról. Dr. Life--Vérre van szüksége a leukémiás magyar focistának, Lázár Bencénekhttp://www.life.hu/drlife/20180222-verre-van-szuksege-a-leukemias-magyar-focistanak-lazar-bencenek.htmlLázár Bencének, a leukémiával küzdő focistának segítségre van szüksége: irányított véradással bárki segíthet. Dr. Life--Delhusa Gjont nem agydaganat miatt műtöttékhttp://www.life.hu/drlife/20180221-delhusa-gjont-nem-agydaganat-miatt-operaltak.htmlDelhusa Gjon a Facebook-oldalán adott hírt arról, hogy azonnal operációra szorult elhúzódó fejfájás miatt, egyesek pedig rögtön a legrosszabbra gondoltak: azt hitték, agydaganata van a zenésznek, aki most elárulta, valójában miért szorult beavatkozásra. Dr. LifeOrigoCharlie ma már tudja, mennyire fontos a rendszeres szűrővizsgálathttp://www.life.hu/drlife/20180221-charlie-ma-mar-tudja-mennyire-fontos-a-rendszeres-szurovizsgalat.htmlCharlie nagyon fontosnak tartja a rendszeresen orvosi vizsgálatokat és igyekszik egészséges életmódot folytatni. Mint mondja, nagyon szeretné még látni, hogy unokája középiskolába megy. Dr. LifeOrigoRippel Feri attól rettegett, hogy rákoshttp://www.life.hu/drlife/20180221-rippel-feri-attol-rettegett-hogy-rakos.htmlÉlete nehéz időszakáról vallott Rippel Feri. Rosszul érezte magát és attól rettegett, hogy esetleg rákos. Szerencsére tévedett. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.