Elvonókúrára kötelezték Gáspár Győzőt: túl sok nyugtatót szed

Forrás: TV2 -
Gáspár Győző nyugtató elvonókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike idegeinek a NAV-os botrány végképp betette a kaput: orvosa - túlzásba vitt nyugtatószedés miatt - elvonókúrára kötelezte. 

"Azok az emberek, akik ismernek, pontosan tudják, hogy idegileg teljesen kikészültem, ezen pedig már a gyógyszerek sem tudna segíteni. Eddig naponta két nyugtatópirulát szedtem, most már hatot, de van, hogy nyolcat is beveszek (...) Most, hogy a betegségem egyre csak súlyosbodik, folyamatosan kontroll alatt tart az orvosom. Nagyon odafigyel rám, nemrég pedig belevágtam egy 90 napos leszoktató programba, úgyhogy jelenleg elvonókúrán vagyok" - mesélte a Star magazinnak Győzike.

Forrás: TV2

Kórházban kezelik Medveczky Ilona gerincproblémáithttp://www.life.hu/drlife/20180224-korhazban-gyogyvizben-kezelik-medveczky-ilona-gerincproblemait.htmlA táncművésznő gerincét megviselte a több évtizedes kemény munka, most kezelteti magát. Dr. Life--Stephen Fry két hónapja küzd a prosztatarákkal, videüzenetet küldött rajongóinakhttp://www.life.hu/drlife/20180223-stephen-fry-ket-honapja-kuzd-a-prosztatarakkal-videuzenetet-kuldott-rajongoinak.htmlA világhírű színésznél, Stephen Fry-nál karácsony előtt diagnosztizáltak prosztatarákot. Küzd a kórral, 12 perces videóüzenetet küldött rajongóinak. Dr. Life--Orbán Józsefnek, a 100 Folk Celsius zenészének az agyában is van daganathttp://www.life.hu/drlife/20180222-orban-jozsefnek-a-100-folk-celsius-zeneszenek-az-agyaban-is-van-daganat.htmlOrbán Józsi, a 100 Folk Celsius zenésze rákos megbetegedéssel küzd. Kiderült, nemcsak a tüdejében, az agyában is van daganat. Az orvosok új, amerikai módszerrel gyógyítják őt. Dr. LifeOrigoSzörnyű élmény: operáció közben ébredt fel ÉNB Lalihttp://www.life.hu/drlife/20180222-operacio-kozben-ebredt-fel-enb-lali.htmlSzörnyű élményéről vallott az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Lali, aki lábműtétje közben ébredt fel a műtőasztalon. Dr. Life--Kiss Ramónát hazaengedték a kórházból, már otthon lábadozikhttp://www.life.hu/drlife/20180222-kiss-ramonat-hazaengedtek-a-korhazbol-mar-otthon-labadozik.htmlHazaengedték a kórházból Kiss Ramónát, akit néhány napja az influenza döntött le a lábáról. Dr. Life--Charlie ma már tudja, mennyire fontos a rendszeres szűrővizsgálathttp://www.life.hu/drlife/20180221-charlie-ma-mar-tudja-mennyire-fontos-a-rendszeres-szurovizsgalat.htmlCharlie nagyon fontosnak tartja a rendszeresen orvosi vizsgálatokat és igyekszik egészséges életmódot folytatni. Mint mondja, nagyon szeretné még látni, hogy unokája középiskolába megy. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.