daganatos betegségek táncdalfesztivál Monyók Gabi visszatérés énekesnő rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatért a képernyőre a most 67 esztendős énekesnő, Monyók Gabi, akinél 16 évvel ezelőtt diagnosztizáltak daganatos betegséget.

Monyók Gabi a 70-es, 80-as évek egyik ünnepelt magyar énekesnője volt, ám betegsége miatt az utóbbi 16 évben nem állt színpadon. Most a Zenebutik csatornán, a Bakelit Fesztivál című műsorban láthatták újra a nézők.

Kiderült, még épp időben műtötték meg, így a daganatos betegségből felgyógyult, ma már csak a pánikbetegségével kell megküzdeni.

2002-ben daganatos betegséget diagnosztizáltak nálam. Szerencsére a kezdeti stádiumban észrevették, és meg tudtak műteni. Utána gyógyszereket kellett volna szednem két éven át, de csak egy évig tudtam, mert mellékhatásai voltak. Pánikbeteg lettem, és többé nem léphettem színpadra. A nővérem, Ildikó is daganatos betegségben szenvedett, de sajnos ő nem tudott megbirkózni vele." – nyilatkozta a Borsnak a most 67 éves énekesnő, majd elárulta, pánikbetegsége a mai napig nem múlt el. „Bármikor előjöhet nálam a pánikroham, ha ér egy kis izgalom. Hirtelen elkezdek szédülni, jön az erős szívdobogás és úgy érzem, elájulok. Mindig küzdenem kell azért, hogy fennmaradjak. Van, amikor csak fél órát tart, de olykor több órán keresztül. A Bakelit Fesztivál tévéfelvétele előtt is volt rohamom, de két órával előtte érkeztem meg, így végül fel tudtam lépni. Egyébként vidám alkat vagyok, valószínűleg nevetve fogok meghalni."

Monyók Gabi 67 éves Forrás: FEM3
Berki Krisztián reagált Hódi Pamela kiakadásárahttp://www.life.hu/sztarok/20180227-berki-krisztian-reagalt-hodi-pamela-kiakadasara-katona-renata.htmlBerki Krisztián reagált Hódi Pamela azon kijelentésére, miszerint megalázva érzi magát. TV + Sztárok--Bilincsben vitték el a rendőrök Heather Lockleart: családon belüli erőszak a vádhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-bilincsben-vittek-el-a-rendorok-heather-lockleart-csaladon-beluli-eroszak-a-vad.htmlLetartóztatták Heather Locklear színésznőt, a vád: családon belüli erőszak és hatósági személy elleni erőszak. TV + Sztárok--Hargitay András szerint még kibékülhet Shane Tusup és Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180227-hargitay-andras-szerint-meg-kibekulhet-egymassal-shane-tusup-es-hosszu-katinka.htmlAz egykori úszókapitány, Hargitay András még lát esélyt arra, hogy kibéküljön egymással Hosszú Katinka és Shane Tusup. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMerész dekoltázst villantott Baukó Éva: így tudatja, hogy szinglihttp://www.life.hu/sztarok/20180226-meresz-dekoltazst-villantott-bauko-eva-igy-tudatja-hogy-szingli.htmlBaukó Éva egy egész alakos szelfivel tudatta követőivel, hogy szingli, továbbra is várja az igazit. TV + Sztárok--Hosszú idő után először posztolt a közösségi oldalra Justin Therouxhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-hosszu-ido-utan-eloszor-posztolt-a-kozossegi-oldalra-justin-theroux-jennifer-aniston-ferje.htmlA válásuk hírének kirobbanása óta először posztolt a közösségi oldalra Jennifer Aniston férje, Justin Theroux. TV + Sztárok--Hosszú idő után először posztolt a közösségi oldalra Justin Therouxhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-hosszu-ido-utan-eloszor-posztolt-a-kozossegi-oldalra-justin-theroux-jennifer-aniston-ferje.htmlA válásuk hírének kirobbanása óta először posztolt a közösségi oldalra Jennifer Aniston férje, Justin Theroux. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.