Tüdőrákja ellenére is cigarettázik Orbán Józsi

Forrás: Facebook/100 Folk Celsius -
daganat tüdőrák Orbán József rák kemoterápia cigaretta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tüdőrákkal kezelik, mégsem tette le a cigarettát Orbán Józsi. Erről Hajdú Péternek vallott.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a daganatos betegséggel küzdő Orbán Józsi Hajdú Péter vendége volt az Esti Frizbiben. Beszámolt többek között arról, hogy jól halad a gyógyulása, már csak 2-3 kemoterápiás kezelés van hátra és a daganat is összezsugorodott. A stúdióban azonban mindenki megdöbbent, amikor elárulta, hogy tüdőrákja ellenére ma is dohányzik. Állítja, tud erről az orvosa is.

Nem tettem le a cigit. Naponta öt-hat szálat szívok el, mert az orvosom azt mondta, hogy a hirtelen leszokás nem olyan egészséges. Fokozatosan kell abbahagyni, és ezen rajta is vagyok." – nyilatkozta a 69 éves énekes.

Orbán Józsi továbbra is cigarettázik Forrás: Facebook/100 Folk Celsius
Orbán József daganata körömnyire összezsugorodotthttp://www.life.hu/drlife/20180228-orban-jozsef-daganata-koromnyire-osszezsugorodott-kemoterapia.htmlHajdú Péter vendége volt Orbán Józsi, akinél ősszel diagnosztizáltak daganatos betegséget. A 69 éves énekes most elárulta, lassan végéhez közeledik a kezelés és szerencsére a daganat összezsugorodott. Dr. LifeOrigoSúlyos betegség után tért vissza a képernyőre Monyók Gabi énekesnőhttp://www.life.hu/drlife/20180227-sulyos-betegseg-utan-tert-vissza-a-kepernyore-monyok-gabi-enekesno-tancdalfesztival.htmlVisszatért a képernyőre a most 67 esztendős énekesnő, Monyók Gabi, akinél 16 évvel ezelőtt diagnosztizáltak daganatos betegséget. Dr. LifeOrigoÉlő videóban jelentkezett be az agydaganattal műtött Wonder Tracyhttp://www.life.hu/drlife/20180227-elo-videoban-jelentkezett-be-a-facebookon-az-agydaganattal-mutott-wonder-tracy.htmlNovemberben műtötték meg agydaganattal az Édes Élet sztárját, Wonder Tracy-t. Most videóüzenetben jelentkezett be a közösségi oldalán. Dr. LifeThinkstockMegszenvedi a terhességet Khloe Kardashian: komoly fájdalmai vannakhttp://www.life.hu/drlife/20180226-megszenvedi-a-terhesseget-khloe-kardashian-komoly-fajdalmai-vannak.htmlAz első gyermekével várandós Khloe Kardashiannak fájdalmai vannak, nehezen viseli a terhességet, most először mesélt róla. Dr. Life--Szörnyű élmény: operáció közben ébredt fel ÉNB Lalihttp://www.life.hu/drlife/20180222-operacio-kozben-ebredt-fel-enb-lali.htmlSzörnyű élményéről vallott az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Lali, aki lábműtétje közben ébredt fel a műtőasztalon. Dr. Life--Kiss Ramónát hazaengedték a kórházból, már otthon lábadozikhttp://www.life.hu/drlife/20180222-kiss-ramonat-hazaengedtek-a-korhazbol-mar-otthon-labadozik.htmlHazaengedték a kórházból Kiss Ramónát, akit néhány napja az influenza döntött le a lábáról. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.