Újra meg kellett műteni Judy arcát: az énekesnő 9 órás beavatkozáson esett át

Judy műtét baleset énekesnő arcplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan 20 éve, hogy Judy barátnőjével és akkori szerelmével súlyos autóbalesetet szenvedett. Az énekesnő teljesen összetörte magát, egyebek mellett az arca is teljesen összeroncsolódott: harmincöt kisebb-nagyobb operáción esett át, ám úgy tűnik, amíg él, folyamatos korrekcióra szorul az arca, így most újra kés alá feküdt.

"Rendszeresen elmegyek az orvosomhoz, aki ilyenkor alaposan megvizsgál. Most látta indokoltnak, és javasolta, hogy tíz év után itt az ideje egy korrekciós műtétnek. Egy kilencórás operációt végeztek el rajtam, ez volt a harminchatodik. Akárhogy is nézzük, a bőrünk az életünk során folyamatosan változik, öregszik. Gyakorlatilag teljesen más lesz. Elkezdenek lesétálni az arcon a különböző szövetek. Bármilyen hihetetlen, az arcomnak azon az oldalán van a feszesebb rész, ahol a műtétek voltak, nem pedig azon, amit nem ért szike. Ezeket korrigálták egymáshoz most. Illetve a szám szegletében van egy vágás, vagyis egy betokosodott heg, ami engem nagyon zavart. Ez egy lágy rész, ezért nem is olyan egyszerű itt a regenerálódás. Három hónap, de inkább fél év, mire kialakul a végleges eredmény" - mondta el a Borsnak Judy és hozzátette, egy ilyen beavatkozást követően komoly fájdalmai vannak, most például úgy érezte, hogy még a színpadi fények is fájdalmat okoznak a frissen operált területen.

"Sokszor előkerülnek ezek az operációs dolgok, és mindig rám húzzák, hogy műtétfüggő vagyok. Pedig semmi olyan nem történt az elmúlt tíz év alatt, ami miatt az lennék. Nyilván, aki elszenvedett egy olyan autóbalesetet, mint én, annak elkerülhetetlen a sok műtét. Persze változott az arcom, de ezek a műtétek nem azért vannak, mert annyira, de annyira szeretném, hanem hogy egy kicsit jól érezzem magam" - nyilatkozta.

Forrás: Facebook

Életmentő műtéten esett át Pécsi Ildikó férjehttp://www.life.hu/drlife/20180228-eletmento-muteten-esett-at-pecsi-ildiko-ferje-szucs-lajos-egykori-olimpikon-focista.htmlKomoly műtéten van túl Pécsi Ildikó színésznő férje, Szűcs Lajos. Az egykori világválogatott, olimpiai bajnok focistát egy fővárosi kórházban hosszan tartó kezelést követően műtötték, azóta már hazatérhetettDr. Life--Kristen Bell lányától kapott bélférget, azt mondja a viszketés volt a legrosszabbhttp://www.life.hu/drlife/20180227-kristen-bell-lanyatol-kapott-belferget-azt-mondja-a-viszketes-volt-a-legrosszabb.htmlBélférget kapott lányától Kristen Bell színésznő, aki nem rejtette véka alá, hogy milyen kellemetlen tünteket tapasztalt. Dr. Life--Benkő László depresszióval küzd: pszichiáter segítihttp://www.life.hu/drlife/20180227-benko-laszlo-depresszioval-kuzd-pszichiater-segiti.htmlSúlyos betegsége nagyon megviselte Benkő Lászlót. Ugyan a rákból már kigyógyult, a szorongást és depressziót nagyon nehéz legyőzni: pszichiáter segíti.Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoSzívinfarktus miatt kórházba került a Jay és Néma Bob sztárja, Kevin Smithhttp://www.life.hu/drlife/20180226-szivinfarktus-miatt-korhazba-kerult-a-jay-es-nema-bob-sztarja-kevin-smith.htmlA legtöbben a Jay és Néma Bobból ismerhetik Kevin Smith színész-rendezőt, aki a hétvégén egy fellépésén lett rosszul: kórházba került és kiderült, hogy szívinfarktusa volt. Dr. LifeThinkstockÉlvonalbeli brit atléta után nyomoz a rendőség: HIV-vírussal fertőzte meg szeretőjéthttp://www.life.hu/drlife/20180225-elvonalbeli-brit-atleta-utan-nyomoz-a-rendoseg-hiv-virussal-fertozte-meg-szeretojet.htmlHogy kiről van szó, azt még nem lehet tudni, az azonban biztos, hogy a rendőség már kihallgatta.Dr. LifeOrigoSúlyos betegség után tért vissza a képernyőre Monyók Gabi énekesnőhttp://www.life.hu/drlife/20180227-sulyos-betegseg-utan-tert-vissza-a-kepernyore-monyok-gabi-enekesno-tancdalfesztival.htmlVisszatért a képernyőre a most 67 esztendős énekesnő, Monyók Gabi, akinél 16 évvel ezelőtt diagnosztizáltak daganatos betegséget. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.