Delhusa Gjon plasztikai sebészhez ment, ott derült ki, hogy műteni kell

Forrás: ATV/Esti Frizbi -
műtét botox plasztikai sebész Delhusa Gjon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Delhusa Gjon szépészeti beavatkozásra készült, amikor kiderült, hogy a fején lévő sebet műteni kell.

Delhusa Gjonról néhány hete derült ki, hogy sürgős beavatkozásra szorult, és mivel nem árult el róla részleteket, mindenki a legrosszabbra gondolt. Azt hitték, agydaganattal műtötték a sztárt, de szerencsére közel sem álltak az igazsághoz, de a híresztelések miatt a zenész kénytelen volt elárulni, hogy mi is történt pontosan.

Delhusa Gjon plasztikai sebészhez ment, ott derült ki, hogy műteni kell Forrás: ATV/Esti Frizbi

„Elég hiú pasas vagyok, és itt van a homlokomon ez a rohadt mély ránc. (...) Bementem a Honvéd Kórházba, a plasztikai orvoshoz és mondtam neki, hogy ezzel csináljon valamit. Hallottam, hogy be lehet adni injekciót, és mondtam, hogy most itt az ideje" – mesélte Hajdú Péternek Delhusa Gjon az ATV Esti Frizbi című műsorának felvételén. Ekkor azonban az orvos észrevette a zenész sebét a fején, így előbb azt látta el. „Mondta, hogy ezt azonnal ki kell műteni, mert ez nő" – árulta el Gjon, akin azonnal el is végezték a beavatkozást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.