Kórházba került Szíj Melinda, megoperálták az énekesnőt

operáció Megasztár énekesnő kórház Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Facebook oldalán jelentette be az énekesnő, Szíj Melinda, hogy egy időre minden koncertjét le kell mondani, egészségügyi okok miatt.

A Megasztárban megismert tehetséges énekesnő egy időre visszavonul a színpadtól, ugyanis meg kellett őt műteni. A Blikk elérte Szíj Melinda menedzserét és egyben férjét, aki elárulta, miért került kórházba a sztár.

Melinda néhány hónapig szünetelteti az éneklést, hogy a felépülésére koncentrálhasson. Találtak a szervezetében egy csomót, de szerencsére időben fordultunk segítségért, így egy megelőző operáció vár rá, ám a betegsége egyéb részleteiről többet nem szeretnénk elárulni. Amint felépül, jelentkezik majd.

Egy hétig mindig kihagyta a vacsorát, ez történt velehttp://www.life.hu/drlife/20180302-egy-hetig-mindig-kihagyta-a-vacsorat-ez-tortent-vele.htmlEgy amerikai újságíró kipróbálta, milyen az, ha délután 4 után már semmit nem eszik. Dr. LifeThinkstockAdminisztrációs hiba miatt más ember agyát műtötte meg egy orvos Kenyábanhttp://www.life.hu/drlife/20180302-adminisztracios-hiba-miatt-mas-ember-agyat-mutotte-meg-egy-rovos-kenyaban.htmlTöbb órája volt a műtőben a beteg és az agyát műtő orvosok, amikor rájöttek, hogy rossz beteg koponyáját nyitották fel. Adminsztrációs hiba történt, a felesleges műtétet végző sebészt felfüggesztették. Dr. Life--Boros Lajosnak csökken a vörösvérsejt-száma, orvosai daganatra gyanakszanakhttp://www.life.hu/drlife/20180302-boros-lajosnak-csokken-a-vorosversejt-szama-orvosai-daganatra-gyanakszanak.htmlNemrégiben okos pacemakert kapott Boros Lajos, azonban szívbillentyű-elégtelenségén és cukorbetegségén kívül még egy probléma felmerült. Folyamatosan csökken a rádiós vörösvérsejt-száma, orvosai daganatot sejtenek. Dr. Life--Lizzie Tenney extrém módon allergiás a napfényre, csak különleges felszerelésben mehet a szabadba - videóhttp://www.life.hu/drlife/20180302-lizzie-tenney-extrem-modon-allergias-a-napfenyre-csak-kulonleges-felszerelesben-mehet-a-szabadba.htmlExtrém módon allergiás a napfényre az USA-ban élő Lizze Tenney. Sokan megbámulják az utcán különös védőfelszerelése miatt, ő mégis pozitív életszemléletet szeretne közvetíteni történetével. Dr. Life--Bizarr egészségi trend hódít: saját vizeletét issza meg Rain Florence vloggerhttp://www.life.hu/drlife/20180301-sajat-vizeletet-issza-meg-rain-florence.htmlBizarr trend terjed az interneten, egyre többen isszák meg saját vizeletüket. Az egyik egészségmániás nő azt állítja, nincs olyan baj, amire ne lenne gyógyír a pisi. Dr. LifeOrigoUndorító: ennyi fajta féreg élhet a testedbenhttp://www.life.hu/drlife/20180228-ennyi-fajta-fereg-elhet-a-testedben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.