Erdélyi Mónika és kislánya is beteg: orvoshoz kell menniük

Forrás: TV2 -
Erdélyi Mónika gyerek influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos a műsorvezetőt is ledöntötte lábáról az influenza, és ha ez még nem lenne elég, a lánya is megbetegedett. Természetes Mónika a saját egészségi állapotával nem foglalkozik, de tudja, hogy a gyermekét orvoshoz kell juttatnia.

Erdélyi Mónikán csak ritkán fog ki a betegség, de most meggyűlt a baja az influenzával. Ledöntötte a lábáról a vírus, ráadásul a lánya is elkapta, így most őt is ápolnia kell. Természetesen Mónika számára is a gyermeke az első.

Erdélyi Mónikát ledöntötte lábáról a betegség Forrás: TV2

„Annak idején betegen is ugyanúgy kiszolgáltam a férjemet, a gyerekeimet, mint máskor, vagyis nem volt rá időm, hogy magamat pátyolgassam" – árulta el Mónika a HOT! Magazinnak. Hozzátette, most is hasonló a helyzet, hiszen az a lényeg számára, hogy a kislánya jobban legyen. „Én elvagyok, de a kislányomat muszáj orvoshoz juttatnom, anyaként nem kockáztatok!" – mondta a műsorvezető.

Emlékezetzavarban szenved az orosz Veronika: mindennap emlékeztetni kell, hogy férje elvált tőlehttp://www.life.hu/drlife/20180308-emlekezetzavarban-szenved-mindennap-emlekeztetni-kell-hogy-ferje-elvalt-tole.htmlVeronikát mindennap emlékeztetni kell arra, hogy férje elvált tőle: a nő újra és újra megsiratja szerelme elvesztését. Dr. Life--Vastag Csaba édesanyja egy rossz fog miatt betegedett meg: végzetes lehetett volnahttp://www.life.hu/drlife/20180308-vastag-csaba-edesanyja-egy-rossz-fog-miatt-betegedett-meg-vegzetes-lehetett-volna.htmlVastag Csaba édesanyja nehéz időszakon van túl: egy rossz fog majdnem tragédiát okozott. Egy természetgyógyásznak köszönheti, hogy nem halt bele. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoErős kemoterápiát kapott Székhelyi József: a daganat összezsugorodotthttp://www.life.hu/drlife/20180308-eros-kemoterapiat-kapott-szekhelyi-jozsef-a-daganat-osszezsugorodott.htmlNégy hónapja tudja Székhelyi József, hogy tüdődaganata van, azóta pedig mindent megtesz a gyógyulásért. A színész végre nagyon jó hírt kapott az orvosoktól.Dr. Life--Gáspár Bea 15 kilót fogyott, pajzsmirigy-problémáit is leküzdöttehttp://www.life.hu/drlife/20180307-gaspar-bea-15-kilot-fogyott-pajzsmirigyproblemait-is-lekuzdotte.htmlAmikor még a Konyhafőnök VIP nyerteseként tüdökölt Gáspár Bea, akkor még 85 kilogramm volt a versenysúlya, most azonban 15 kilóval lett könnyebb. Leküzdötte pajzsmirigy-problémáit, egészségesen él, de azt mondja: a munka még nem ért véget, meg kell tartani súlyát. Dr. Life--Drámai pillanatokat idéztek fel a sziámi ikreket szétválasztó magyar orvosokhttp://www.life.hu/drlife/20180307-dramai-pillanatokrol-nyilatkoztak-a-sziami-ikreket-szetvalaszto-magyar-orvosok.htmlMagyar orvoscsoport vállalkozott arra, hogy szétválasszon egy fejüknél összenőtt sziámi ikerpárt. A műtétsorozat első részén sikeresen túlvannak, a szakemberek most arról meséltek, milyen drámai pillanatokat éltek át az operáció közben. Dr. Life--Undorító: ennyi fajta féreg élhet a testedbenhttp://www.life.hu/drlife/20180228-ennyi-fajta-fereg-elhet-a-testedben.htmlMeglepődött egy fiatal nő, amikor hatalmas férgeket "húztak ki" a szeméből. Mégis milyen giliszták, paraziták jelenhetnek meg a szervezetünkben és milyen betegséghez köthetjük őket? Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.