Kiss Ramónát ledöntötte lábáról az influenza, túlhajszolta magát

Fotó: Polyák Attila/Origo -
betegség műsorvezető színész Kiss Ramóna influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Színésznőként és műsorvezetőként is megismerhette az ország Kiss Ramónát, azonban túlterhelte magát, influenzás lett, ágynak esett. 

Kényszerpihenőre küldték Kiss Ramónát, aki már nemcsak színésznőként, hanem műsorvezetőként is megmutathatta magát. Hamarosan pedig a Talpra, magyar! című rockmusicalben láthatja majd a közönség.

Kiss Ramóna mindig hitte abban, hogy az ország megismeri a nevét Fotó: Polyák Attila/Origo

"Munkamániás vagyok, most mégsem volt kérdés, hogy le kell mondanom a teendőimet. Nem volt más választásom, de a szervezet jelzéseire mindig figyelni kell, így gy kicsit tudtam pihenni most. A kimerültség, a túlhajszoltság biztonsan közrejátszik abban, hogy lebetegedtem" - mondta a Hot! magazinnak Kiss Ramóna, aki a gyors gyógyulás érdekében vitamininjekciókat és infúziót is kapott.

Az influenzán átesett televíziós személyiség azt is leszögezte: egyébként nagyon vigyáz az egészségére: rendszeresen mozog és táplálkozására is odafigyel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.