Egy hete kapott infarktust: máris visszatérését tervezi Nyemcsók János

Piramis Nyemcsók János visszatérés infarktus kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan kiengedik a kórházból a Piramis frontemberét, Nyemcsók Jánost, aki alig egy hete kapott infarktust.

Mint arról beszámoltunk, alig egy hete koncert közben kapott infarktust a Piramis együttes frontembere, Nyemcsók János. Szerencsére a mentősök gyorsan cselekedtek és úgy tűnik, az énekest hamarosan a kórházból is kiengedik. Fia, Ádám most a TV2 műsorában mesélt édesapja állapotáról.

Szerencsére sokkal jobban van, tegnap már nagyon jó hangulatban volt. Ha minden jól megy, holnap akár haza is vihetjük, kijöhet a kórházból. 55 éves és nem iszik, nem dohányzik, odafigyel a táplálkozásra, ezért is volt nekünk nagyon meglepő, hogy pont vele egy ilyen megtörténhet..." – árulta el Nyemcsók Ádám, aki hozzátette, édesapja hamarosan újra visszatérhet.

Lesz egy hosszabb rehabilitációs időszak, pihennie kel, oda kell figyelnie önmagára, és utána 100 százalékosan vissza tud térni a színpadra. Ez szerintem egy hónapot, 6 hetet biztosan igénybe fog venni."

Fáradt, de továbbra is optimista a rákkal küzdő Székhelyi József http://www.life.hu/drlife/20180310-faradt-de-tovabbra-is-optimista-a-rakkal-kuzdo-szekhelyi-jozsef.htmlFáradt, de jobban érzi magát Székhelyi József, aki ősz óta kapja a kemoterápiás kezeléseket. Dr. LifeOrigoÍgy néz ki most a szem nélkül született kisfiú: már 6 éves (18+)http://www.life.hu/drlife/20180309-igy-nez-ki-a-most-a-szem-nelkul-szuletett-kisfiu-mar-6-eves.htmlNagyon ritka rendellenességgel született egy amerikai kisfiú: nem tudott kifejlődni a szeme. Dr. LifeBenkő László felépült a rákból, ismét tele van energiávalhttp://www.life.hu/drlife/20180309-benko-laszlo-felepult-a-rakbol-ismet-tele-van-energiaval.htmlImmár újra tele van energiával Benkő László, akinek sikerült legyőznie a rákot. A Fonogram-díjátadón teljesen meghatódott a közönség szeretetétől. Dr. Life--270 kilósra hízott a nő, akinek a hasa már a földet érihttp://www.life.hu/drlife/20180309-270-kilosra-hizott-a-no-akinek-a-hasa-mar-a-foldet-eri.html270 kilósra hízott és a hasa más csaknem a földet éri annak a nőnek, aki egyszerűen képtelen leállni az evéssel. Dr. LifeAFPHeather Lockear elvonón vanhttp://www.life.hu/drlife/20180308-heather-lockear-elvonon-van-drog-alkohol.htmlBevonult az elvonóra Heather Lockear. A színésznő évek óta küzd alkohol- és drogproblémákkal. Dr. Life--Drámai pillanatokat idéztek fel a sziámi ikreket szétválasztó magyar orvosokhttp://www.life.hu/drlife/20180307-dramai-pillanatokrol-nyilatkoztak-a-sziami-ikreket-szetvalaszto-magyar-orvosok.htmlMagyar orvoscsoport vállalkozott arra, hogy szétválasszon egy fejüknél összenőtt sziámi ikerpárt. A műtétsorozat első részén sikeresen túlvannak, a szakemberek most arról meséltek, milyen drámai pillanatokat éltek át az operáció közben. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.