Ilyen betegségekkel kerültek kórházba a Kardashian család tagjai

Kris Jenner Kourtney Kardashian Khloe Kardashian kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Allergia, súlyos vesebetegség, kínzó bőrbetegségek és kiütések...Nézzük, hogy milyen okokkal kerültek kórházba a Kardashian család tagjai. 

Kim Kardashian kórlapja:

Ha a Kardashian-klán tagjait tőzsdére vinnék, akkor bizonyosan Kim részvényei érnék a legtöbbre. Kanye West neje többször megjárta már a legflancosabb Los Angeles-i kórházakat. Nézzük a kórlapját:

  • Kimnél 2010-ben diagnosztizáltak pikkelysömört. A bőrbetegség jeleit sokáig titkolta a leghíresebb Kardashian, ám egy ideje már nem foglalkozik vele, ha megjelennek a piros foltok a lábszárán. Annyira nem titkolja az állapotát, hogy a családi valóságshow-ban, amit te is elcsíphetsz a Life tévében, többször megmutatta már, ahogyan a vörös foltok ellepik a lábát.
  • Már Kim első terhessége alatt is megjelentek komplikációk, ám a második várandóssága után az orvosok kifejezetten megtiltották számára, hogy újabb gyermeket szüljön. Bár Kardashian egy nőgyógyászati műtéten is átesett, végül béranya hozta világra a harmadik csemetéjét.
Kim Kardashian pikkelysömörtől szenved Forrás: E! News

Saint West kórlapja:

Kim Kardashian és Kanye West összesen három gyermekkel büszkélkedhetnek. Középső csemetéjük, a valamivel több, mint kétéves Saint is került már kórházba. A fiúcskát tavaly decemberben szállították kórházba, súlyos tüdőgyulladás miatt. Saint végül három napot töltött a kórházban.

Khloe Kardashian kórlapja:

Khloe hamarosan világra hozza az első gyermekét. Többnyire elkerülik a betegségek, de egy korábbi baleset még ma is gondot okoz neki.

  • A valóságshow egyik epizódjából derült ki, hogy a celebnő, aki képtelen nemet mondani a híres sportolóknak, hosszú távú memóriazavartól szenved. Mindez 2001 óta áll fenn áll, amióta autóbalesetet szenvedett.
  • A stressz is okozott már fizikai tünetet Khloe életében. Annyira nehezen dolgozta fel az édesapja halálát, hogy a gyásztól és a folyamatos feszültségtől kihullott a haja.
Khloe Kardashiannak hosszú távú memóriazavar problémái vannak Forrás: NORTHFOTO

Kris Jenner kórlapja:

A négy Kardashian gyerek, és a két Jenner lány édesanyja, többnyire plasztika miatt jár a kórházba. Krisnek több nyaki plasztikai műtétje volt. Felvarrták már a nyakát, és eltávolították a felesleges bőrt a tokájáról. Mindezt ő természetfeletti élményként írta le.

Kris Jenner Forrás: AFP

Rob Kardashian kórlapja:

Rob sokszor hangoztatja, hogy úgy érzi, nem értik meg őt a nővérei. Rob az elmúlt években rengeteget hízott, melynek sajnos meg is lett a következménye. 2015-ben került kórházba, amikor otthon rosszul lett. Hamar kiderült, hogy diabétesz alakult ki a túlsúlyos fiatalembernél. Néhány héttel később már azt sem tudták tovább titkolni Kardashianék, hogy Robnak komoly hasnyálmirigy problémái vannak. Édesanyja ezután egy életmód tanácsadót, és egy pszichológust szerződtetett a fia mellé, ám Robon egyre jobban eluralkodott a depresszió, és a veséjével is gondok adódtak. Jelenlegi hírek szerint a fiatalember újra fogyásnak indult.

Rob Kardashiannál diabétesz alakult ki Forrás: AFP

Mason Disick kórlapja:

Mason a legidősebb gyermeke Kourtney Kardashiannak. A kisfiúval is többször megjárták már a sürgősségit a szülei. Alig volt 11 hónapos, amikor mentőt hívtak hozzá. A gyermeket az egyik közeli kórház sürgősségi osztályára vitték, mint később kiderült, allergiás reakció lépett fel nála. Mason több élelmiszerre, köztük a mogyoróvajra is allergiás, ám amíg ezt nem vizsgálták ki nála az orvosok, sokszor megfordult a kórházban.

Mason Disick több ételre is allergiás Forrás: Northfoto
Akkor és most: 20 éve mutatták be a Bűbájos boszorkákathttp://www.life.hu/sztarok/20180112--20-eve-mutattak-be-a-bubajos-boszorkakat.htmlKereken 20 éve annak, hogy 1998-ban bemutatták a Bűbájos boszorkák sorozatot. 178 részt és nyolc évadot élt meg a „családbarát” varázslótörténet. Nézzük, mi történt a szereplőkkel az elmúlt 20 évben! TV + Sztárok--A stíluskirálynő időutazása: 18 fotó a ma 30 éves Tóth Gabirólhttp://www.life.hu/sztarok/20180107-15-foto-a-ma-30-eves-toth-gabirol.htmlTóth Gabi 2004-ben indult a Megasztár második szériájában. Akkor volt 16 éves, és bár nővérével ellentétben a tehetségkutatót nem nyerte meg, gyakorlatilag az egész élete megváltozott, és mára az ország legsikeresebb énekesnője lett. Hullámvölgyek, megannyiszor megváltoztatott külső, egyre érettebb dalok, szakmai sikerek. Ezek jellemzik a ma 30 éves Tóth Gabi elmúlt éveit. TV + Sztárok--Majka kinevette Berkit a műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20171225-ezert-nevette-ki-majka-berki-krisztiant.htmlA Vigyázat, gyerekkel vagyok! karácsonyi adásában Majka remekül szórakozott Berki Krisztián szépségápolási szokásain. TV + Sztárok--Akkor és most: 20 éve mutatták be a Bűbájos boszorkákathttp://www.life.hu/sztarok/20180112--20-eve-mutattak-be-a-bubajos-boszorkakat.htmlKereken 20 éve annak, hogy 1998-ban bemutatták a Bűbájos boszorkák sorozatot. 178 részt és nyolc évadot élt meg a „családbarát” varázslótörténet. Nézzük, mi történt a szereplőkkel az elmúlt 20 évben! TV + Sztárok--Kínos! Így kerülgette egymást Jolie és Aniston a Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20180108-igy-kerulgette-egymast-angelina-jolie-es-jennifer-aniston-a-golden-globe-galan.htmlNem bírják elviselni egymást, és sokáig soha nem jelentek meg ugyanazon a rendezvényen. De a 2018-as Golden Globe-gálán egymás szemébe kellett nézniük. TV + SztárokAFPGolden Globe: Volt feleségének és barátnőjének is megköszönte a díjat Ewan McGregorhttp://www.life.hu/sztarok/20180108--volt-felesegenek-es-baratnojenek-is-megkoszonte-a-dijat-ewan-mcgregor.htmlA Fargo sorozatban nyújtott alakításért, Golden Globe-díjat nyert vasárnap éjszaka Ewan McGregor. A színész rendhagyó beszédet mondott, amivel sok embert meglepett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.