Bardóczi Gyulát nemrégiben gázolták el, lassan gyógyul a lába

Forrás: YouTube -
gázolás zene Old Boys Bardóczi Gyula dob Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben gázolták el Bardóczi Gyulát a Neoton Família és az Old Boys dobosát. Gyógytornász segít neki a gyógyulásban, hiszi, hogy fel fog épülni. 

" Februárban a lábdob még nem volt az igazi, jelenleg is kezelésekre járok. Azért már kezdek türelmes lenne, mert látom, hogy teljesen fel fogok épülni. Ha felállok a dobszékről, még jajgatok, de ha belemelgszik a lábam, már kilenvenkilenc százalékos vagyok" - mesélte a Best magazinnak adott interjújában Bardóczi Gyula, akit nemrégiben gázoltak el. Jelenleg gyógytornász segít neki a elépülésben. Három hónappal a belesete után is még mankóval jelent meg a Story Gálán.

Bardóczi Gyula Forrás: YouTube

A gázolót egyébként el is kapták, rendszáma lopott volt. A zenész még nem döntötte el hogy pereli-e a felelőtlen sofőrt. "Ez ügyben még nem döntöttem, de a zenésztársaimnak köszönhetően nincs nagy baj" - mondta a lapnak Bardóczi Gyula, aki azt is elárulta, hogy az Old Boys-nál mindenkiből kettő van, így nem kellett koncerteket lemondaniuk. Bár a dobost anyagilag nehéz helyzetbe hozták a kihagyott fellépések.

VV Fanni édesanyját már csak az érdekli, hogy rendesen eltemethesse lányáthttp://www.life.hu/news/20180314-vv-fanni-edesanyjat-mar-csak-az-erdekli-hogy-rendesen-eltemethessen-lanyat.htmlVV Fanni családjának jogi képviselője, Dr. Lichy József elárulta, jó irányban halad a nyomozás és a szülők bíznak abban, hogy hamarosan kiderül, ki a tettes. News--Itt a rossz idő: vasárnap már fagyhat, hétfőn havazhat ishttp://www.life.hu/news/20180314-itt-a-rossz-ido-vasarnap-mar-fagyhat-es-havazhat-is-idojaras.htmlMárcius 15-e után, hétvégén - a jelenlegi előrejelzések szerint - folyamatosan hűlni fog a levegő és vasárnapra visszatér a tél. News--Lehűl a levegő: felhős idő várhatóhttp://www.life.hu/news/20180314-lehul-a-levego-felhos-ido-varhato-idojaras.htmlBár néhány napig felhőtlenül örülhettünk a tavasznak, most újra egy pulóverrel többet kell majd felvennünk, és a téli kabát is előkerülhet még. News--Sebi és Attila 15 millió forint helyett semmit nem vitt haza A Piramisból: videóhttp://www.life.hu/news/20180313-sebi-es-attila-15-millio-forint-helyett-semmit-nem-vitt-haza-a-priamisbol-video.htmlSebi és Attila sorsa az utolsó pillanatban dőlt el a TV2 A Piramis című játékában, ugyanis 15 millió forint helyett semmit nem vittek haza. NewsOrigoVV Fanni állítólagos gyilkosa végre megszólalt: elmondta, mi történt aznaphttp://www.life.hu/news/20180313-vv-fanni-allitolagos-gyilkosa-vegre-megszolalt.htmlVV Fanni 2017. november 20-án tűnt el budapesti otthonából, majd két héttel később kiderült: gyilkosság áldozata lett. Halálával egy hozzá feltehetően közel álló férfit, B. Lászlót gyanúsítják, aki azóta előzetes letartóztatásban is van. A férfi végre elmondta, mi is történt a gyilkosság napján.News--Jamie Carragher egykori focista arcon köpött egy 14 éves lányt: videóhttp://www.life.hu/news/20180312-jamie-carragher-egykori-focista-arcon-kopott-egy-14-eves-lanyt-video.htmlAz egykori futballista, jelenleg pedig szakkommentátor Jamie Carragher a hétvégi Manchester United - Liverpool FC mérkőzése után hazafelé tartott, amikor arcon köpött egy 14 éves kislányt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.