Danis Zoltán intézetben él, lemezt szeretne készíteni

2018.03.14. 13:23

A magyar Elvisként ismert Danis Zoltán jelenleg egy rehabilitációs intézetben él, lebénult. Szeretne az intézetben lemezt készíteni, és kerekesszékben is koncertezne.

"Egy hét leforgása alatt halt meg az édesanyám és az édesapám, fél évvel korábban temettük el a bátyámat. Nem voltam jól. Elmentem orvoshoz, és daganatot találtak bennem. Megműtöttek, utána két-három héttel lebénultam" - mondta a Best magazinnak Danis Zoltán, akit a magyar Elvisként is emlegetnek. 

Danis Zoltán, a lebénbult magyar Elvis-imitátor rehabilitációs intézetbe költözöttForrás: Tv2

Lassan 3 éve, hogy deréktól és csuklótól lefelé nem érez semmit. Először felesége Elza ápolta, majd egy rehabilitációs intézetbe költözött. Lánya kétszer is indult a Megasztárban, apjához hasonlóan ő is énekes. Danis azt mondja: hol sír, hol nevet, de igyekszik talpraállni. "Sokáig csak arra tudtam gondolni, hogyan legyek öngyilkos. Két éve még az életemért küzdöttem, mostanra eljutottam oda, hogy a karommal már fel tudom húzni magam ülő helyzetbe" - mesélte Danis Zoltán.

Azt tervezi, hogy az intézetben lemezt készít, melyhez egyik barátja biztosítaná a technikai felszerelést. Mint mondta: 15 énekes hangján tud énekelni, ezen azonban a sajátját használná. Két dal lenne másé, az egyik természetesen Elvisé. 

Danis ZoltánElvis Presleybénuláskórházénekes