Jóindulatú daganatot távolítottak el Gáspár Bea nyelvéről

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
betegség Gáspár Győző daganat Győzike tumor kórház Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gáspár családot több szerencsétlenség is érte az utóbbi időben, most Gáspár Bea nyelvéről távolítottak el egy daganatot. Győzike szinte beleroppant a félelembe, hogy elvszítheti imádott feleségét.

"Már elveszítettem egy embert, aki nagyon fontos volt a számomra: az édesanyámat. A mai napig nem igazán tudtam feldolgozni, hogy ő nincs többé. Most meg Beánál daganatot találtak..." - mesélte a Blikkrúzsnak Gáspár Győző. Felesége, Bea nyelvéről jóindulatú daganatot távolítotatk el az orvosok. A showman bent volt feleségével a műtőben is.

Bea asszony rendbejön, de Győzikét nagyon megviselte a betegség Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Majdnem elájultam, de ott voltam végig Bea mellett. Egy olyan csomót távolítottak el a feleségem nyelvéről, ami kemény volt, mint a kő. Elég ijesztő volt, de az orvosok gyorsan megnyugtattak, hogy nem kell izgulni, mert ez egy jó indulatú szövetburjánzás. Beának aztán egy ideig nagyon fáj a műtét helye, sem enni, sem beszélni nem tud rendesen, de szerencsére azóta rendbejött" - mondta Győzike, aki a tavalyi NAV-os botránya is megviselt. Mint mondta: még mindig rosszul van, ha szirénázó autót hall.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.