megfázás énekesnő Lola beteg influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lebetegedett Lola, pedig az énekesnő azt hitte, sikerült megúsznia a téli szezont betegség nélkül.

Talán nincs is olyan ember, akit a tél folyamán legalább egyszer ne döntött volna le az influenza a lábáról. A betegség még a hírességeket sem kíméli, írtunk korábban arról, hogy Kiss Ramónának még infúziót is kellett kapnia, hogy jobban legyen, most pedig úgy tűnik, Lola szervezete sem bírta tovább.

Az énekesnő egy olyan képet töltött fel Instagram-storyjába, amelyhez azt írta, már épp azt hitte, őt elkerüli a betegség... Ennek ellenére egyébként ezúttal is gyönyörűen néz ki, egyáltalán nem látszik rajta, hogy rosszul érzi magát.

Lola lebetegedett Forrás: Instagram/Lola
Cuki ajándékkal búcsúzott el Adorjáni Bálint Jennifer Lawrence-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-cuki-ajandekkal-bucsuzott-el-adorjani-balint-jennifer-lawrencetol.htmlJennifer Lawrance budapesti forgatása után egy búcsúajándékot is kapott kollégájától, Adorjáni Bálinttól. TV + SztárokOrigoBabakocsiban tolta feleségét B. Tóth Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-babakocsiban-tolta-feleseget-b-toth-laszlo.htmlB. Tóth László még óvodás volt, amikor rábízták a szomszéd babakocsis gyermekét. A kislányt később felnőttként feleségül is vette. TV + SztárokOrigoCsobot Adél kezdetben nehezen viselte a negatív kommentekethttp://www.life.hu/sztarok/20180313-csobot-adel-kezdetben-nehezen-viselte-a-negativ-kommenteket-vallomas.htmlSokszor talán bele sem gondolunk abba, milyen érzés lehet a hírességeknek olvasni a fotóikhoz érkező pozitív és negatív kommenteket a közösségi oldalakon. Csobot Adél most elárulta, korábban igencsak megviselték a sértő, bíráló hozzászólások. TV + SztárokOrigoEnrique Iglesias miatt veszett össze Suzy és Jollyhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-enrique-iglesias-miatt-veszett-ossze-suzy-es-jolly-koncert.htmlEnrique Iglesias koncertjén veszett össze Suzy és Jolly, a férj ugyanis nem értette felesége mérhetetlen rajongását az énekes irányában. TV + Sztárok--Mégis OJ Simpson ölhette meg az exfeleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20180312-megis-oj-simpson-olhette-meg-a-feleseget-interju.htmlA Fox csatorna 12 év után leadta azt az OJ Simpsonnal készült interjút, amelyben gyakorlatilag a sztár beismeri, hogy ő ölte meg a volt feleségét és annak szeretőjét. TV + SztárokAFP24 évvel fiatalabb pasijával kapták lencsevégre Kris Jennerthttp://www.life.hu/sztarok/20180312-24-evvel-fiatalabb-pasijaval-kaptak-lencsevegre-kris-jennert-corey-gamble.htmlÚjra egykori párjával, a nála 24 évvel fiatalabb Corey Gamble-lel kapták lencsevégre Kris Jennert. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.