Rippel Ferinek májkárosodása volt, de sikerült visszafordítania a folyamatot: regenerálódott

"Forrás: Facebook/Mokka " -
Rippel Feri ketogén diéta májkárosodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rippel Feri most olyan egészséges, hogy majd' kicsattan, de nem volt ez mindig így: májkárodosáa volt egykor a sportolónak. 

Rippel Feri világéletében sportolt, ennek ellenére nem volt teljesen egészséges. Egyik probléma jött a másik után, így úgy döntött, kezébe veszi a dolgokat. Az egyik ilyen pillanat az volt, mikor az orvosok közölték vele, hogy májkárosodása van. Szerencsére mára már nincs baja, és ezt a különleges diétájának köszönheti

Rippel Feri remekül érzi magát mióta különleges diétán van "Forrás: Facebook/Mokka "

Azt mondták, hogy ez a nem alkohol eredetű májkárosodás.

Rippel Feri több mint 20 kilót fogyott: a NASA is vizsgálja

Rippel Feri egy különleges módszerrel fogyott, több mint 20 kilótól szabadult meg az artista. Már a NASA is érdeklődik a módszere iránt! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Berki Krisztián barátnője, Katona Renáta karate Európa-bajnokhttp://www.life.hu/sztarok/20180314-berki-krisztian-baratnoje-katona-renata-karate-europa-bajnok.htmlKatona Renáta nagyon csinos, nem csoda, hogy Berki Krisztiánnak megakadt rajta a szeme. Most azt is megtudhatjuk, miért van Mazsinak ilyen jó alakja.TV + SztárokOrigoMiller Dávid vetkőzése a Vörös verébből pornóoldalakra kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20180314-miller-david-vetkozese-a-voros-verebbol-pornooldalakra-kerult.htmlAzon szerencsések között volt Miller Dávid, aki Jennifer Lawrence mellett forgatott a Vörös verébben. A színész teljesen le is vetkőzött a filmben, ez a rész most pornóoldalakon tarol. TV + SztárokOrigoSharone Stone-t egy fiatal férfival látták a tengerparton, ujján hatalmas gyémánt virítotthttp://www.life.hu/sztarok/20180313-sharone-stone-t-egy-fiatal-ferfival-lattak-a-tengerparton-ujjan-hatalmas-gyemant-viritott.htmlMiamiban, a tengerparton kapták lencsevégre Sharon Stone-t fiatal kedvesével. Ujján gyanús gyűrűt viselt, a pletykák máris eljegyzésről szólnak. TV + Sztárok--Cuki ajándékkal búcsúzott el Adorjáni Bálint Jennifer Lawrence-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-cuki-ajandekkal-bucsuzott-el-adorjani-balint-jennifer-lawrencetol.htmlJennifer Lawrance budapesti forgatása után egy búcsúajándékot is kapott kollégájától, Adorjáni Bálinttól. TV + SztárokOrigoPásztor László, a Neoton egykori alapítója nem érti, miért veszekednek megint a lányokhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-pasztor-laszlo-a-neoton-egykori-alapitoja-nem-erti-miert-veszekednek-megint-a-lanyok.htmlA Story Gálán jutalmazták meg az eredeti Neoton Famíliát, de az elismerés csak feltépte a régi sebeket. Háború indult a zenekar nőtagjai között, erről nyilatkozott a banda egykori alapítója, Pásztor László. TV + Sztárok--Megkérte párja Márton Anita, világbajnok kezét: ilyen lesz az esküvőhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-megkerte-parja-marton-anita-vilagbajnok-kezet-ilyen-lesz-az-eskuvo.htmlMárton Anita jobb évet nem is kívánhatott volna magának: sporttörténelmez írt világbajnoki címével, ráadásul a kezét is megkérték! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.