Bereczki Zoltán betegséggel küzd: ijesztő képet tett közzé állapotáról

Forrás: Instagram/Bereczki Zoltán -
betegség Bereczki Zoltán fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán aztán tudja riogatni a rajongóit: a színésznek inhalátorra van szüksége, ami sokkal rosszabbul hangzik és néz ki, mint amekkora a baj.

Úgy tűnik, ezt az időszakot senki nem ússza meg betegsség nélkül, oly sok sztár után Bereczki Zoltánnak is sikerült elkapnia valamit. Természetesen ő is megosztotta a rajongóival, hogy küzdelmes időszakot él át, mindezt pedig egy elég rémületkeltő fotóval sikerült bemutatnia. A sztárnak inhalátorra van szüksége, ami sokkal rosszabbnak tűnik, mint amekkora a baj.

Bereczki Zoltán betegséggel küzd Forrás: Instagram/Bereczki Zoltán

Egy kis huruttal küzd ugyanis a színész, ez ellen próbálja minden eszközzel felvenni a harcot. Nem kell tehát nagyon aggódni, ahogy a fotóhoz a színész is odaírta, semmi komoly, csak ijesztőnek néz ki.

A halhatatlanság létezik – Fordítsuk vissza az öregedést!http://www.life.hu/drlife/20180319-a-halhatatlansag-letezik-oregedes-sejt.htmlA halhatatlanság vizsgálatához fontos tisztázni, hogy pontosan mit is értünk ez alatt: sebezhetetlenség, örök fiatalság, betegségekkel szembeni immunitás, a lélek autonomitása? A következőkben egyaránt szó lesz a sejt, a DNS felelősségéről és az emberi halhatatlanság véges mértékéről. Ráadásul pedig mutatunk még olyan „halhatatlan” állatokat, amelyek talán előbb pusztulnak el, mint hinnéd. Dr. LifeOrigoBoros Lajosnak híznia kell a következő szívműtétjéhezhttp://www.life.hu/drlife/20180319-boros-lajosnak-hiznia-kell-a-kovetkezo-szivmutetjehez.htmlBoros Lajos hamarosan újabb veszélyes műtéten esik majd át: kicserélik a billentyűit. Ehhez a műsorvezetőnek meg kell híznia, ami eddig nem nagyon sikerül neki. Dr. Life--Ilyen betegségekkel kerültek kórházba a Kardashian család tagjaihttp://www.life.hu/drlife/20180312-ilyen-betegsegtol-szenvednek-a-kardashian-csalad-tagjai.htmlAllergia, súlyos vesebetegség, kínzó bőrbetegségek és kiütések...Nézzük, hogy milyen okokkal kerültek kórházba a Kardashian család tagjai. Dr. LifeAFPLefogyott a csokifüggő nő, Amy Wilson: így néz ki mosthttp://www.life.hu/drlife/20180317-lefogyott-a-csokifuggo-no-amy-wilson-igy-nez-ki-most.htmlTöbb mint 50 kilót fogyott Amy Wilson, aki leszokott a csokiról és a gyorskajáról. Elmondása szerint függő volt, és soha, egyetlen egyszer sem mondott nemet a cukros dolgokra és az olajban sült ételekre. Sőt, olyan is volt, hogy napokig csak csokoládét evett. Dr. LifeOrigoA 100 éves Matilda Curcia állítja: a sör és a sült krumpli a hosszú élet titkahttp://www.life.hu/drlife/20180316--a-100-eves-matilda-curcia-allitja-a-sor-es-a-sult-krumpli-a-hosszu-elet-titka.htmlA 100 éves Matilda Curcia azt állítja, minden este elfogyaszt egy doboz sört és egy nagy tál sült krumplit. Szerinte ez tartja őt fitten és ez a hosszú élete titka. Dr. LifeOrigoSzívműtéten esett át Pécsi Ildikó férje, Szűcs Lajoshttp://www.life.hu/drlife/20180316-szivmuteten-esett-at-pecsi-ildiko-ferje-szucs-lajos.htmlEddig csak azt lehetett tudni, hogy komoly, életmentő műtéten esett át Pécsi Ildikó férje Szűcs Lajos, de most az is kiderült, mi volt a baj. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.