Mindkét mellét levetette a magyar blogger, Túróczi Réka

mell Túróczi Réka magyar eltávolítás masztektómia rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykor modellként dolgozott Túróczi Réka, ma már fut, bloggerkedik és a három gyermekét neveli. Nemrég azonban súlyos döntés elé került: kiderült, hogy nagyon nagy esélye van arra, hogy valamilyen nőgyógyászati rákbetegség alakuljon ki nála, ezért elhatározta, hogy mindkét mellét leveteti.

A fiatal háromgyermekes édesanyát korábban modellként, ma már inkább bloggerként ismerhetik, rengeteg követőjével osztja meg a mindennapjait. Többnyire életmódját és a mozgást népszerűsíti, de nemcsak a boldog pillanatokat teszi közzé. Nemrég ugyanis komoly döntést hozott Túróczi Réka: mindkét mellét levetette.

Reka Turoczi (@irunmom) által megosztott bejegyzés,

Angelina Jolie is így döntött

Eltávolították Angelina Jolie melleit, mert az orvosok azt mondták neki, nagy eséllyel lehet rákos. A színésznő úgy döntött, megelőzi a bajt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

„Felépültem az alkoholizmusból és visszakaptam a gyerekeimet"http://www.life.hu/drlife/20180319-a-magyar-anya-aki-felepult-az-alkoholizmusbol.htmlIldi, az alkoholbeteg anya történetével előző cikkünkben ismerkedhettetek meg. Ez az édesanya immáron 9 éve józan. Fogadjátok szeretettel felépülésének történetét Csernák Krisztina Pszichológus szakmai észrevételeivel. Dr. LifeOrigoBereczki Zoltán betegséggel küzd: ijesztő képet tett közzé állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20180321-bereczki-zoltan-betegseggel-kuzd-ijeszto-kepet-tett-kozze-allapotarol.htmlBereczki Zoltán aztán tudja riogatni a rajongóit: a színésznek inhalátorra van szüksége, ami sokkal rosszabbul hangzik és néz ki, mint amekkora a baj. Dr. Life--Szörnyen néz ki Caitlyn Jenner orra: durva fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180321-szornyen-nez-ki-caitlyn-jenner-orra-durva-foto.htmlMég a rajongói is megrémültek Caitlyn Jenner friss fotójától. Kiderült, a transznemű sztár nem használt naptejet és alaposan leégett az orra. Dr. Life--A halhatatlanság létezik – Fordítsuk vissza az öregedést!http://www.life.hu/drlife/20180319-a-halhatatlansag-letezik-oregedes-sejt.htmlA halhatatlanság vizsgálatához fontos tisztázni, hogy pontosan mit is értünk ez alatt: sebezhetetlenség, örök fiatalság, betegségekkel szembeni immunitás, a lélek autonomitása? A következőkben egyaránt szó lesz a sejt, a DNS felelősségéről és az emberi halhatatlanság véges mértékéről. Ráadásul pedig mutatunk még olyan „halhatatlan” állatokat, amelyek talán előbb pusztulnak el, mint hinnéd. Dr. LifeOrigoBoros Lajosnak híznia kell a következő szívműtétjéhezhttp://www.life.hu/drlife/20180319-boros-lajosnak-hiznia-kell-a-kovetkezo-szivmutetjehez.htmlBoros Lajos hamarosan újabb veszélyes műtéten esik majd át: kicserélik a billentyűit. Ehhez a műsorvezetőnek meg kell híznia, ami eddig nem nagyon sikerül neki. Dr. Life--Ilyen betegségekkel kerültek kórházba a Kardashian család tagjaihttp://www.life.hu/drlife/20180312-ilyen-betegsegtol-szenvednek-a-kardashian-csalad-tagjai.htmlAllergia, súlyos vesebetegség, kínzó bőrbetegségek és kiütések...Nézzük, hogy milyen okokkal kerültek kórházba a Kardashian család tagjai. Dr. LifeAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.