sebészeti beavatkozás műtét fül koncert Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebészeti beavatkozás vár Celine Dionra. Az énekesnő emiatt elkövetkezendő fellépéseit is lemondta.

Szomorú hírt közölt rajongóival a közösségi oldalán Celine Dion: kénytelen volt lemondani a következő Las Vegas-i fellépéseit. Az énekesnő azt írta, mostanában nincs szerencséje, már nagyon várta, hogy újra felléphessen rajongói előtt, de sajnos közbejött egy egészségi probléma. Elnézést kért azoktól, akik már megvásárolták a jegyeiket és elutaztak az amerikai városba csak azért, hogy láthassák őt.

Kiderült, középfül-problémája van, emiatt nem hall rendesen és ez nagyon megnehezíti azt, hogy énekeljen. Az elmúlt 10-12 hónapban már tapasztalta a kellemetlen tüneteket, eddig gyógyszeres kezelést kapott, de most már ez nem elég, így sebészeti beavatkozás vár rá.

A megvásárolt jegyek árát természetesen visszafizetik a csalódott rajongóknak.

Vajna Timi megmutatta, mire vágyik: újra fiatal akar lennihttp://www.life.hu/sztarok/20180322-vajna-timi-megmutatta-mire-vagyik-ujra-fiatal-akar-lenni.htmlSokan irigylik Vajna Timi luxuséletét, de neki sem teljes és felhőtlen a boldogsága. Instagram-oldalán megmutatta, hogy mit szeretne igazán: újra fiatal lenni. Mindezt pedig egy olyan felvétel kíséretében, melyen két szerelmes fiatal látható...TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra megható posztban emlékeztetett mindenkit a Down-szindróma világnapjárahttp://www.life.hu/sztarok/20180322-szinetar-dora-meghato-posztban-emlekeztetett-mindenkit-a-down-szindroma-vilagnapjara.htmlMióta megszületett Szinetár Dóra kisfia, azóta a március 21-e is teljesen más értelmet nyert számára. A Down-szindróma világnapján arra figyelmeztette az embereket, hogy figyeljenek a Down-szindrómásokra, és szeressék őket. TV + SztárokOrigoKiderült: egy éve boldog párkapcsolatban él Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20180322-egy-eve-boldog-parkapcsolatban-el-gaspar-evelin.htmlZajlik az élet Gáspár Evelinéknél. A fiatal szépség elárulta, hamarosan pénzügyi diplomát szerez, nemrég egy szemműtéten esett át, és párkapcsolatáról is izgalmas részleteket árult el. Szóba került még drasztikus fogyása is, aminek kapcsán elmondta, most már elégedett testével, valamint édesapjáról is mesélt Berki Krisztiánnak. Mint elmondta, Győzike a legnagyobb fanja.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia lesz A Nagy Duett műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180322-liptai-claudia-lesz-a-nagy-duett-musorvezetoje.htmlKorábban is vezette már a műsort, tavaly Till Attila váltotta.TV + SztárokOrigoBerki Krisztián nem engedi Mazsinak a reggeli szundithttp://www.life.hu/sztarok/20180321-berki-krisztian-nem-engedi-mazsinak-a-reggeli-szundit.htmlBerki Krisztián még kedvesének, Mazsinak sem enged meg mindent. Megtiltotta neki például a reggeli szundit is. Nem hagyja, hogy Katona Renáta aludjon még néhány percet. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs elrontotta a császármorzsát, amit gyermekének készítetthttp://www.life.hu/sztarok/20180321-sebestyen-balazs-elrontotta-a-csaszarmorzsat-amit-gyermekenek-keszitett.htmlSebestyén Balázs bizonyára nem így tervezte a finomság elkészítését. Elrontotta a császármorzsát, amit gyermekeinek készített volna. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.