Megrázó vallomást tett Tahi Tóth László özvegye

Fotó: Mudra László - Origo -
agydaganat színész Kárászy Szilvia Tahi Tóth László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárászy Szilvia a Bestnek mesélt Tahi Tóth László haláláról. 

Tahi Tóth László 2017 januárjában a színpadon lett rosszul, amelyet agyműtét követett. A színész agyában akkor rosszindulatú daganatot találtak, mindezt azonban titkolták a nyilvánosság előtt.

"Legfőképpen Laci érdekében tettem ezt. Meg akartam neki adni az esélyt, hogy méltósággal teli életet élhessen, gyógyulhasson. Sajnos előre lehetett sejteni, hogy pár hónap múlva kiújul a betegség, és akkor már nem vállalkoztunk műtétre, nem volt értelme (...) Odamentem hozzá, lecsuktam a szemét, ráhajoltam a mellkasára, és bár azt éreztem, hogy még él, az már csak az én szívem dobbanása volt. Soha nem felejtem el, amikor egyszer együtt jöttünk haza a kórházból, én tudtam, mi vár ránk, sírtam, ő pedig halkan megjegyezte: 'Szilvikém, tudni kell szépen meghalni.' És az én férjem tudott szépen meghalni" - mesélte Kárászy Szilvia.

Fotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.