Hároméves agydaganattal küzdő gyermekért indult gyűjtés

Forrás: Shutterstock -
agydaganat adomány gyűjtés rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Virginia mindössze 3 éves és agydaganattal kezelik, szülei pedig súlyos anyagi gondokkal küzdenek.

A 3 esztendős Virginiánál agydaganatot állapítottak meg az orvosok, jelenleg a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán gyógyul, sugárterápiával kezelik. A kislány egy Szolnok melletti faluból származik, egy nővére van. Szülei anyagilag is nehéz helyzetben vannak, édesapja 2 hónapja munkát keres, édesanyja pedig épp most szeretett volna visszatérni a munkába, miután kislánya betölti a 3. életévét, ám egyelőre ő is állás nélkül van. Ráadásul most Virginia miatt Budapesten kell lennie.

Már a rezsit sem tudják fizetni, rengeteg pénzük ment el az útiköltségre és új ruhákra, amelyekre a kislánynak szüksége van a kórházban. Tavaly otthonuk felújításába kezdtek, ám az apa munkájának elvesztése után már nem tudták ezt befejezni, hiába vannak meg a szükséges eszközök, a munkásokat már nem tudják megfizetni, jelenleg a víz sincs bekötve náluk.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

A család most segítséget kér ahhoz, hogy befejezhessék a fürdőszobájuk felújítását. Emellett szívesen fogadnak élelmiszert, tüzelőadományt, valamint tisztító- és tisztálkodási szereket, pelenkát, ruhaneműket, új ágyneműhuzat-garnitúrát és cipőket is.

Segítségnyújtásra az Adjkirály! oldalán keresztül van lehetőség.

Magyar uralkodók titokzatos betegségeihttp://www.life.hu/drlife/20180323-magyar-uralkodok-betegsegei.htmlAz egykori magyar uralkodók kórlapjai is bőven tartogatnak érdekességet. Titokzatos mérgezések, kóros hasmenés, de még egy erőszakkal kezelt epilepszia is megbújik a történetek között. Dr. LifeOrigoEz játszódik le a testedben, ha egész éjjel bulizol: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180325-ez-jatszodik-le-a-testedben-ha-egesz-ejjel-bulizol.htmlNem titok, ha egész éjjel bulizol alvás helyett, annak másnap számos negatív következménye lesz. Az EliteDaily egy vidóban foglalja össze ezeket. Dr. Life--Megkezdődött a nyári időszámításhttp://www.life.hu/drlife/20180325-megkezdodott-a-nyari-idoszamitas-hajnali-2-kor-3-orara-kellett-allitani-az-orakat.htmlHajnali 2-kor 3 órára kellett állítani az órákat, így aki vasárnap dolgozik, egy órával kevesebbet alhatott. Dr. Life--Sztárgyerekek, akik szörnyű betegséggel harcoltakhttp://www.life.hu/drlife/20180322-sztarok-akik-beteg-gyermekeket-nevelnek.htmlNincs annál szörnyűbb egy szülők, mint az, amikor betegnek látja a gyermekét. Ezek a hírességek is jól tudják ezt, hiszen hosszabb vagy rövidebb ideig, de a gyermekeik igen súlyos betegségtől szenvedtek. Dr. Life--Megrázó vallomást tett Tahi Tóth László özvegyehttp://www.life.hu/drlife/20180324-megrazo-vallomast-tett-tahi-toth-laszlo-ozvegye-a-szinesz-halalarol.htmlKárászy Szilvia a Bestnek mesélt Tahi Tóth László haláláról. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoMentőt kellett hívni Hódi Pamelához, annyira fájt a fejehttp://www.life.hu/drlife/20180324-mentot-kellett-hivni-hodi-pamelahoz-annyira-fajt-a-feje.htmlNem először fordul elő, hogy Hódi Pamelára fejfájós roham tör rá. Azt mondja, kis nyilallásokkal kezdődik a szemöldöke és a szeme környékén, majd gyötrő fejfájássá hatalmasodik, olyannyira, hogy szinte a látását is elveszíti. Ezúttal annyira rosszul volt, hogy mentőt kellett hívni hozzá. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.