Bevérzett Tóth Andi szeme: fotót is posztolt róla

Forrás: Fb / Tóth Andi -
szemek fotó A Nagy Duett énekesnő szem Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi friss fotóján jól látható, hogy valami miatt bevérzett az egyik szeme. Rajongói aggódnak érte.

Mint arról már beszámoltunk, Tóth Andi lesz A Nagy Duett idei évadának egyik versenyzője. Az izgatott énekesnő, akiről nemrég derült ki, hogy Szabó Ádámmal jár, még a mai sajtótájékoztató előtt posztolt magáról a közösségi oldalára. Ezúttal is gyönyörűen nézett ki, ám rajongói kiszúrtak egy apróságot a képen: a szeme valamiért bevérzett. Vajon mi történhetett vele?

Mi történhetett Tóth Andi szemével? Forrás: Instagram/Tóth Andi
Egy jövőbelátó testvérpár állítja, Diana ott lesz Harry herceg esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-egy-jovobelato-testverpar-allitja-diana-ott-lesz-harry-herceg-eskuvojen.htmlEgy jövőbelátó ikerpár állítja, Diana szelleme biztosan ott lesz Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén. TV + Sztárok--Így néznek ki ma a Miami Vice sztárjai: Don Johnson és Philip Michael Thomas felett is eljárt az időhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-igy-neznek-ki-ma-a-miami-vice-sztarjai-don-johnson-es-philip-michael-thomas.htmlA Miami Vice elképesztően népszerű és ikonikus sorozat volt, és bár már évtizedekkel ezelőtt véget ért, szereplői még most is élénken élnek az emlékeinkben olyanoknak, amilyenek egykor voltak. Pedig felettük is eljárt már az idő! Így néznek ki ma. TV + SztárokOrigoOszter Alexandra megsértette a diósjenői lakosokathttp://www.life.hu/sztarok/20180327-oszter-alexandra-megsertette-a-diosjenoi-lakosokat.htmlNem csitul a harc Oszter Sándor és a diósjenői lakosok között, a vitába nemrég Oszter Alexandra is beszállt. Édesapja védelmére kelt, de közben vérig sértette a lakosokat. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huJóképű üzletemberrel randizgat Angelina Jolie: végre túllépett Brad Pittenhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-jokepu-uzletemberrel-randizgat-angelina-jolie-vegre-tullepett-brad-pitten.htmlÚgy tűnik, Angelina Jolie-nak sikerül végleg maga mögött hagynia a múltat és immár új kedvese van egy jóképű üzletember személyében. TV + Sztárok--A bíróság dönt Berki Natasa Zselyke felügyeleti jogárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-a-birosag-dont-berki-natasa-zselyke-felugyeleti-jogarol-berki-krisztian-hodi-pamela.htmlBírósághoz fordult Hódi Pamela és Berki Krisztián, hogy ott döntsenek kislányuk, Nati felügyeleti jogáról. TV + Sztárok--Meghan Markle elegáns kiegészítőket visel majd esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-meghan-markle-elegans-kiegeszitoket-visel-majd-eskuvojen.htmlMeghan Markle és Harry herceg május 19-én mondják ki a boldogító igent, egyre több részlet lát napvilágot a nagy napot illetően. Most az is kiderült, milyen ékszereket viselhet majd Meghan Markle. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.