Megállíthatatlanul szédül Bódi Guszti:az orvosok nem tudják, mi a baja

Forrás: Muzsika tv -
betegség szédülés orvos Bódi Guszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég tért haza több hónapos nyaralásából Bódi Guszti, és szinte első útja az orvoshoz vezetett. A zenész ugyanis megállíthatatlanul szédül, egyelpre viszont nem tudják, hogy mi a baja. 

Bódi Guszti több hónapot töltött Thaiföldön, alig ért azonban haza, máris kórházba kellett mennie. A zenész ugyanis folyamatosan szédül, az orvosok pedig egyelőre nem tudják, mi pontosan a baja. Mindenféle vizsgálaton átesett már Guszti, de még mindig nem találják a szédülés pontos okát, csak találgatnak.

Bódi Guszti és Bódi Margó Forrás: Muzsika tv

Most arra gyanakodnak, hogy a fülemben lehet valami, amitől rossz az egyensúlyérzékem.

Story Magazinnak

Nem kér az újabb beavatkozásból a lány, aki nem tud pislognihttp://www.life.hu/drlife/20180327-nem-ker-az-ujabb-beavatkozasbol-a-lany-aki-nem-tud-pislogni.htmlA 13 éves Holly Chidgey különös betegséggel született. Nincsenek izmok a szemhéjában, ezért nem tud pislogni, homlokát kell használnia hozzá. Sokan kínainak vagy Down-szindrómásnak vélik. Két műtéte volt már, de a harmadikat nem akarja, nem izgatja, ha bámulják az emberek. Dr. LifeOrigoGyereksminktől lettek allergiás tünetei a kislánynakhttp://www.life.hu/drlife/20180327-gyereksminktol-lettek-allergias-tunetei-a-kislanynak.htmlOlcsó gyermeksminktől kapott durva allergiás reakciót egy kislány. Édesanyja fotókat készített róla, hogy elrettentse a szülőket a termék vásárlásától. Dr. Life--Lesch-Nyhan-szindróma - 11 évesen harcol egy ritka betegséggel ez a kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20180324-11-evesen-harcol-egy-ritka-betegseggel-ez-a-kisfiu.htmlA 11 éves Davey Wicklund naponta indul csatába a szörnyű betegsége ellen. A Washington államban élő kisfiú egy igen ritka örökletes betegségben szenved, amely befolyásolja az izmainak működését. Dr. Life--Mariah Carey exe, James Packer pszichiátrai kezelésre szorulhttp://www.life.hu/drlife/20180327-mariah-carey-exe-james-packer-pszichiatrai-kezelesre-szorul.htmlVőlegénye is volt Mariah Carey-nek James Packer, aki most pszichiátriai kezelésre szorul. Az intézményben csillagásztai összegekbe kerül a gyógyulás: átszámítva majdnem 9 millió forintba. Dr. Life--Apáti Bence előadás közben sérült meg: meghúzta a belső combizmáthttp://www.life.hu/drlife/20180327-apati-bence-eloadas-kozben-serult-meg-meghuzta-a-belso-combizmat.htmlApáti Bence munka közben sérült meg eléggé csúnyán: a táncművész meghúzta a belső combizmát! Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - OrigoDobó Kata nagyon beteghttp://www.life.hu/drlife/20180327-dobo-kata-nagyon-beteg.htmlA színésznő az Instagramra tölött fel egy fotót, amit aggasztóan néz ki.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.