Rátalált a szerelem a Barbie babaként élő Ophelia Vanity-re

operáció műtét Barbie baba Ophelia Vanity szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre rátalált a szerelem az élő Barbie babaként élő Ophelia Vanity-re.

Korábban már írtunk Ophelia Vanity-ről, aki élő Barbie babává műttette magát. A 30 éves lány eddig közel 50 ezer fontot költött magára, hogy úgy nézzen ki, ahogyan ő azt elképzelte. Különleges hóbortja miatt sokáig elkerülték a férfiak is, még a társkereső alkalmazásokon sem sikerült párra lelnie egészen mostanáig: végre összejött egy jóképű zenésszel.

A férfinak még az exbarátja mutatta be 8 évvel ezelőtt, de akkor csupán pár szót váltottak egymással. Utána viszont felvették egymással a kapcsolatot és fél évvel ezelőtt újra találkoztak személyesen is. A beszélgetések közel hozták egymáshoz őket és most boldog párkapcsolatban élnek.

A barátaim támogatnak abban, amit csinálok. Justin sem bánja a hóbortomat, ugyanakkor nagyon félt a beavatkozások veszélyeitől, ami teljesen érthető." – idézi Ophelia szavait a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.