Szilágyi Liliána a bulimiájáról vallott: még nem gyógyult meg

Forrás: Instagram/LilianaSzilagyi -
betegség Szilágyi Liliána bulimia gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Liliána blogján vallott először bulimiájáról, ez volt számára a gyógyulás felé vezető első lépés, de még egyáltalán nem ért a végére, de legalább elindult az úton, és igyekszik ezzel másoknak is segíteni. 

Szilágyi Liliána saját holnapján beszélt kendőzetlen őszinteséggel betegségéről, a bulimiáról, most pedig elárulta, miért is tárulkozott ki, és holt tart a gyógyulásban. „Úgy gondoltam, én magam készen állok arra, hogy magammal szembesüljek" – kezdte az Európa-bajnok ezüstérmes úszó a Mokkában.

Arra jutottam, hogy igenis fel kéne vállalni azt, hogy nem csak csillivilli minden,

Szilágyi Liliána még nem gyógyult meg Forrás: Instagram/LilianaSzilagyi

Azt azért még megosztotta, két éve ébredt rá arra, hogy bulimiás, egészen addig nem fogta fel a betegségének jelentőségét.

Én nem vagyok gyógyult még, most kezdtem el gyógyulni ebből az egészből azzal, hogy szembe tudok nézni vele

„Ugyanúgy teljesítek, ugyanúgy megvannak az eredmények, viszont érzem, hogy nem 100 százalékos még az, amit csinálok. Megpróbálok időt adni magamnak, hogy lelkileg ezt mind feldolgozzam és elengedjem, és úgy álljak egy versenyen, hogy tisztán és szabadon, mert ezek nagy béklyók"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.