Verne Troyer, az Austin Powers színésze alkoholmérgezéssel került kórházban

alkoholmérgezés Verne Troyer Austin Powers alkohol elvonókúra kórház függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alkoholos állapot és öngyilkossági szándék miatt hívták a 911-et az Austin Powers filmek színészéhez családtagjai. Verne Troyer már régebben legyőzte súlyos alkoholfüggőségét, most azonban újra szembe kell néznie betegségével. 

A 911-es segélyhívószámot tárcsázta Verne Troyer, az Austin Powers színészének barátja, miután a sztár berúgott és öngyilkossággal fenyegetőzött hétfőn.

Verne Troyer ismét küzd az alkohollal Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mark Davis

Verne már korábban többször részt vett elvonókúrán, 2002-ben pedig majdnem meghalt az alkohol miatt. Most 72 órán keresztül tartják kórházban alkoholmérgezéssel.

Instagram-oldalán megosztották, hogy a színész jó kezekben van, nagyra értékeli a barátai, a családja és a rajongók támogatását. Azt is írják továbbá, hogy állapotáról hírt adnak majd.

Szilágyi Liliána a bulimiájáról vallott: még nem gyógyult meghttp://www.life.hu/drlife/20180404--szilagyi-liliana-a-bulimiajarol-vallott-meg-nem-gyogyult-meg.htmlSzilágyi Liliána blogján vallott először bulimiájáról, ez volt számára a gyógyulás felé vezető első lépés, de még egyáltalán nem ért a végére, de legalább elindult az úton, és igyekszik ezzel másoknak is segíteni. Dr. LifeOrigoKórházban van Fülöp herceg, ma műtikhttp://www.life.hu/drlife/20180404-korhazban-van-fulop-herceg-ma-mutik.htmlTervezett csípőműtét miatt vonult kórházba Fülöp herceg, II. Erzsébet brit királynő 96 éves férje.Dr. Life--Sztárok, akik sokat betegeskedtek a terhességük alatthttp://www.life.hu/drlife/20180401-sztarok-akik-sokat-betegeskedtek-amig-terhesek-voltak.htmlEzeknek a hírességeknek nem volt problémamentes a terhességük. Volt olyan, aki 10 hetet töltött kórházban, kolléganője pedig az ágyat sem tudta elhagyni a segítség nélkül. Dr. Life--Fülöp herceg lemondta nyilvános megjelenéseit: az egészségével van bajhttp://www.life.hu/drlife/20180402-fulop-herceg-lemondta-nyilvanos-megjeleneseit-az-egeszsegevel-van-baj.htmlAggódnak az emberek a 96 éves Fülöp hercegért: már zsinórban a harmadik nyilvános megjelenését mondja le, és úgy tudni, hogy egészségi gondja van! Dr. Life--Ezek voltak Arnold Schwarzenegger első szavai az életmentő műtét utánhttp://www.life.hu/drlife/20180401-ezek-voltak-arnold-schwarzenegger-elso-szavai-az-eletmento-mutet-utan.htmlÉletmentő műtétet hajtottak végre Arnold Schwarzeneggeren pár napja. A 70 éves sztár már jól van, állapota stabilizálódott. Dr. Life--Mosolyogva küzd a rákkal a 26 éves fotómodell, Szűcs Adriánahttp://www.life.hu/drlife/20180331-mosolyogva-kuzd-a-rakkal-a-26-eves-fotomodell-szucs-adriana.htmlAdriána 26 éves, több éve hivatásos fotómodellként dolgozik. Novemberben a mellében talált egy csomót, amiről a biopszia kiderítette, hogy rosszindulatú. A kezdeti sokk után elhatározta, hogy megküzd a kórral. Azóta is mosolyogva harcol. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.