Dér Heni fogorvosnál járt: mosolya még szebb lett

mosoly fogorvos szépség Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, nem elégedett a külsejével Dér Heni, közösségi oldalán a fogorvosi rendelőből jelentkezett be, ahol, mint írja, még szebb mosolyt varázsolnak neki.

Igencsak meglepődtek rajongói, amikor Dér Heni egy fogorvosi rendelőből jelentkezett be. Az énekesnő jóképű fogorvosával szelfizett és azt írta a közös képhez, hogy egy kicsit alakíttat a mosolyán, hogy az még kifejezőbb legyen.

Persze követői megnyugtatták, semmi oka a változtatásra, így is nagyon szép.

Iszak Eszti olaszországi nyaralásán betegedett meghttp://www.life.hu/drlife/20180406-iszak-eszti-nyaralasan-betegedett-meg.htmlAlaposan lebetegedett Iszak Eszti. A csinos műsorvezető olaszországi nyaralásán fázott meg. Dr. Life--Így gyógyítottak a középkorbanhttp://www.life.hu/drlife/20180401-gyogyitas-a-kozepkorban.htmlNemcsak a pestissel, a leprával és különböző fertőzésekkel kellett megharcolniuk a középkori gyógyítóknak. De vajon mennyi tudás, és milyen lehetőségek álltak a rendelkezésükre ahhoz, hogy kezeljék a betegeket? Dr. Life--Boros Lajos nem tudja elkerülni a nyitott szívműtétethttp://www.life.hu/drlife/20180405-boros-lajos-nem-keruli-el-a-szivmutetet.htmlBoros Lajos nem tudja elkerülni a nyitott szívműtétjét: kénytelenek feltárni ahhoz, hogy helyre tudják állítani. Dr. LifeOrigoAnorexiájáról vallott Köllő Babetthttp://www.life.hu/drlife/20180405-anorexiajarol-vallott-kollo-babett-balett.htmlAnorexiájáról vallott Köllő Babett: a Feleségek luxuskivitelben című reality sztárja fiatalkorában 39 kilósra fogyott. Dr. LifeOrigoFülöp herceg csípőműtéten esett át, jól érzi magáthttp://www.life.hu/drlife/20180405-fulop-herceg-csipomuteten-esett-at-jol-erzi-magat.htmlLábadozik és még néhány napig kórházban marad a 96 éves Fülöp herceg, II. Erzsébt brit királynő férje, aki szerdán csípőműtéten esett át. Reméli, hogy a május 19-ei királyi esküvőn már részt tud venni. Dr. Life--Fördős Zé siklóernyőzés közben érte baleset: szakadékba zuhanthttp://www.life.hu/drlife/20180405--fordos-ze-sikloernyozes-kozben-erte-baleset-szakadekba-zuhant.htmlFördős Zé szereti az extrém sportokat, ám az egyik siklóernyőzése nagyon csúnyán ért véget: egy szakadékba zuhant a Konyhafőnök zsűritagja. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.