Súlyos autóbalesetet élt túl, büszkén vállalja heges hasát Neli Zuma: fotók

Forrás: NORTHFOTO/Nathan Pellow-Jarmin, Dustin Weber / Barcroft Media/Nathan Pellow-Jarmin, Dustin Weber / Barcroft Images -
seb modell heg életmentő műtét autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két éve életveszélyes állapotban szállították kórházba Neli Zumát egy autóbaleset után. A lánynak teljesen összeroncsolódott a hasa, de túlélte a szerencsétlenséget. Immár nem takargatja hegeit, büszkén mutatja meg a világnak.

Neli Zuma mindössze 23 éves volt, amikor autóbaleset érte. A kocsit egy barátja vezette, de elvesztette uralmát a jármű fölött és falnak csapódtak. A fiatal lány belső vérzés következtében napokig élet és halál között lebegett a kórházban. Bár a barátjáét nem, az ő életét szerencsére sikerült az orvosoknak megmenteniük. Hogy összevarrják hasát, a combjáról vettek le bőrt hozzá. Emellett a lánynak 10 hónapig stómazsákot kellett viselnie.

Neli Zuma magán viseli a baleset következményeit Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Images/Barcroft Images

Azóta eltelt két év és egy csúnya heg maradt Neli hasán. Őt azonban ez egyáltalán nem érdekli, szerencsének érzi magát, hogy túlélte a balesetet. Nem rejtegeti a hasát, bátran vesz fel rövid felsőket, hogy így inspiráljon másokat és az utóbbi időben modellkedni is elkezdett.

Modellkedni is elkezdett Forrás: NORTHFOTO/Nathan Pellow-Jarmin, Dustin Weber / Barcroft Media/Nathan Pellow-Jarmin, Dustin Weber / Barcroft Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.