Nem lehet gyermeke Molnár Anikónak: párkapcsolatát hibáztatja

Forrás: FEM3 -
párkapcsolat meddőség gyermek Molnár Anikó egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó rengeteg egészségi problémával küzd, és úgy érzi, hogy ezek a rossz párkapcsolata miatt alakultak ki. Gyermeke sem lehet.

Molnár Anikó úgy véli, szinte minden nőnek a lelki problémák, főként a párkapcsolati gondok okoznak betegségeket. A celeb saját magán is ezt tapasztalta: két hónappal ezelőttig ugyanis kapcsolatban élt. Körülbelül öt évig voltak együtt, de Anikó ezalatt az idő alatt egészségileg teljesen tönkrement.

Molnár Anikónak nem lehet gyermeke "Forrás: FEM3 "

„Az első másfél év úgy-ahogy elment, de az utolsó 3 év részemről nagyon boldogtalan volt" – mondta Anikó a Fem3 Caféban. Elárulta, beragadt a kapcsolatba, az egészsége viszont nagyon megromlott.

gyakorlatilag nem lehet gyermekem már"

Molnár Anikó egy titkos boldogtalan kapcsolat miatt hízott 105 kilósra


Molnár Anikó a hízását is a boldogtalan párkapcsolatára fogja. Facebook-oldalán számolt be a celeb arról, hogy folyamatosan evett az elmúlt 5 évben, míg kapcsolata tartott, az ételekbe menekült a bánat elől. Két hónapja azonban vége, és máris sokat fogyott Anikó. Nézd meg a fotóját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.