plasztikai műtét plasztikai beavatkozás plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak olyan sztárok, akik képtelenek leállni a plasztikával. Olykor már annyira eltorzul az arcuk, hogy fel sem lehet ismerni őket. A legtöbben egy viaszbabához hasonlítanak, de az még a jobb eset...

A leghíresebb áldozata az állandó arcplasztikának, természetesen a híres divattervező húga, vagyis Donatella Versace. Az első dolog, amit azonnal észreveszünk rajta, az a túlságosan vastag felsőajka. Normális esetben az alsóajak, általában 50%-kal nagyobbak a felsőnél, ám Donatella megfordította az arányokat. Ezenkívül bőre már-már viaszosnak tűnik, amely szakértők szerint a túlzásba vitt lézeres kezelésnek köszönhető.

Donatella Versace Forrás: AFP

"Jocelyn Wildenstein a mintapéldája annak, hogy mit lehet elrontani egy plasztikai beavatkozásnál"- legalábbis ezt mondta a hírességről a CBS televíziónak Hollywood egyik kedvenc dokija, Dr. Youn. A nő állítólag több tucat szépészeti beavatkozáson esett át annak érdekében, hogy visszanyerje a férje szerelmét. Megemelték a homlokát, kifeszesítették az arcát, feltöltötték az ajkait, megoperálták az állcsontját, és a szemhéjműtétek sem maradtak el. A végeredmény azonban közel sem lett természetes.

Jocelyn Wildenstein Forrás: AFP

Kevés ember van a világon, aki ne ismerné Jennifer Grayt, a Piszkos tánc női főszereplőjét, ám nem sokan vannak azok, akik felismernék őt most. Gray ugyanis orrplasztikát csináltatott a film után, ami olyan drasztikusan befolyásolta az arcszerkezetét, hogy szinte teljesen hétköznapi megjelenése lett. „Jennifernek az orra volt a védjegye, ahogyan Julia Robertsnek az ajkai, vagy Cindy Crawfordnak az anyajegye. Ezt megoperáltatni, hatalmas hiba volt" – nyilatkozta a sztársebész, aki szerint el lehetett volna végezni a színésznőn egy olyan operációt, amivel az orra kisebb lett volna, de a karakteres arca megmaradt volna.

Jennifer Gray Forrás: AFP, Getty Images

Janice Dickinson hiába volt a világ legelső szupermodellje, az idén 60 éves nőnek nem sikerült méltósággal megöregednie. Fotóit elnézve, jól látjuk a plasztikáktól eltorzult arcát. Bár több tévés pszichológus is meghívta már a műsorába, Dickinson rendre kijelentette, hogy őt nem érdekli, ki mit mond, mert imádja a plasztikai műtéteteket, és szerinte csodásan néz ki.

Janice Dickinson Forrás: Getty Images

Vajon mit szólna hozzá Elvis Presley, ha most meglátná a volt feleségét Priscillát? Vélhetőleg sokkot kapna. Priscilla rendszeres vendége a plasztikai sebészeteknek. Gyakran kap szilikon injekciókat az arcába, ami azonban ennek köszönhetően úgy néz ki, mintha felpuffadt volna. Bőre szinte már viaszos megjelenést kölcsönöz neki, ami a folyamatos lézeres kezeléseknek és a botoxnak köszönhető Dr. Youn szerint.

Priscilla Presley Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.