Friss hírek érkeztek Székhelyi József állapotáról

Forrás: MTI/Soós Lajos -
betegség daganat rák kemoterápia Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó hírei vannak Székhelyi Józsefnek: a tüdejében lévő daganat összezsugorodott és az áttétek is sorvadnak.

Hónapok óta kemoterápiára jár a tüdőrákkal küzdő Székhelyi József. Szerencsére a kezelések használnak, orvosai azt mondták a színésznek, a tüdejében lévő daganat összezsugorodott és az áttétek is sorvadnak.

Székhelyi József daganata összezsugorodott Forrás: MTI/Soós Lajos

A kemoterápiát érthető módon nagyon nehezen viseli, ugyanakkor próbál erős maradni és pozitívan gondolkodni. Nagyjából a kezelések felénél jár, de még nem tudja pontosan, mikor lesz vége.

A kemoterápiának van kezdő, középső és záró szakasza én a közepén járok, és nem tudom, mikor lesz vége, de ahhoz, hogy folytatni tudjuk, sok egyéb mellett nagyon fontos, hogy stabil maradjon a vérképem. Optimista vagyok, és mindenkinek, aki ugyanebben a betegségben szenved, azt üzenem, soha ne adja fel! Ha az ember lelkileg vagy pszichésen feladja, akkor már az orvostudomány is tehetetlen lesz, minden agyban dől el. A ráknak a dac az ellenszere" – mesélte a színész a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.