Brooke Shields kórházba került, meg kellett műteni

műtét A kék lagúna Brooke Shields kék lagúna kórház térd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még egy kórházi ágyon is elbűvölően fest Brooke Shield, akin térdműtétet hajtottak végre. Úgy tűnik, hamarosan hazamehet. 

"A térdműtétem után. Ne aggódjatok, jól vagyok. Megyek haza a legjobb nővérkéhez" - írta a közösségi oldalára feltöltött fotójához Brooke Shields, A kék lagúna film elbűvölő sztárja.

Túl az ötvenedik életévén is csodásan fest, rajongói pedig hozzászólásokban kívánnak neki jobbulást.

After my knee surgery (Don’t worry, I’m fine) I came home to the best nurse

Brooke Shields (@brookeshields) által megosztott bejegyzés,

Sztárok, akiknek nagyon rosszul sikerült az arcplasztikahttp://www.life.hu/drlife/20180415-sztarok-elrontott-arcplasztikaval.htmlVannak olyan sztárok, akik képtelenek leállni a plasztikával. Olykor már annyira eltorzul az arcuk, hogy fel sem lehet ismerni őket. A legtöbben egy viaszbabához hasonlítanak, de az még a jobb eset... Dr. LifeOrigoKulcsár Edina párján, Csutin hajbületést végeztek: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180417-kulcsar-edina-parjan-csutin-hajbuletest-vegeztek-foto.htmlKulcsár Edina párja hajbeültetésen esett át: kopaszra borotválták a fejét, majd a tarkójából vettek hajszálakat a dús korona elérése érdekében. Az exkirálynő pedig mindezt meg is örökítette rajongóinak.Dr. Life--Katherine Jackson, Michael Jackson édesanyja stroke-ot kapott, családja ápoljahttp://www.life.hu/drlife/20180416-katherine-jackson-michael-jackson-edesanyja-stroke-ot-kapott-csaladja-apolja.htmlNem először kapott storke-ot Michale Jackson édesanyja, Katherine, most azonban nehezére esik a beszéd és rosszul is lát. Gyermekei viseli gondját. Dr. Life--Friss hírek érkeztek Székhelyi József állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20180416-friss-hirek-erkeztek-szekhelyi-jozsef-allapotarol-rak.htmlJó hírei vannak Székhelyi Józsefnek: a tüdejében lévő daganat összezsugorodott és az áttétek is sorvadnak. Dr. Life--A 8 éves Julian Malankowskáról lemondtak az orvosok, mégis legyőzi a leukémiáthttp://www.life.hu/drlife/20180416-a-8-eves-julian-malankowskarol-lemondtak-az-orvosok-megis-legyozte-a-leukemiat.htmlHárom kemoterápia és egy csontvelő-átültetés után visszatért leukémiája a 8 éves Julian Malankowskának. Az orvosok lemondtak róla, szülei is elfogadták, el kell engedniük gyermeküket. Julian állapota azonban javulni kezdett, betegsége átalakult a leukémia kezelhető formájává. Dr. Life--90 éves a bükki füvesember, Szabó Gyuri bácsi, még mindig járja az országothttp://www.life.hu/drlife/20180416-90-eves-a-bukki-fuvesember-szabo-gyuri-bacsi-meg-mindig-jarja-az-orszagot.htmlHa valaki hitelesen beszélhet a hosszú, egészséges élet titkáról, az Szabó György, Gyuri bácsi, aki családja és barátai körében vasárnap ünnepelte 90. születésnapját. A mai napig aktív bükki füvesember gyógynövénykertet épít, diófát ültet és az országot járva ad tanácsot azoknak, akik az egészségük megőrzéséhez, a betegségek gyorsabb legyőzéséhez a gyógynövényeket hívják segítségül. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.