Daganatot találtak az egykori Forma-1-es pilóta, Rubens Barrichello nyakánál

műtét Rubens Barrichello Forma-1 daganat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálos daganatot találtak az egykori Forma-1-es pilóta, Rubens Barrichello nyakánál januárban. Súlyos állapotban került kórházba, szerencsésnek mondhatja magát, hogy túlélte.

Az egykori Forma-1-es pilóta, Rubens Barrichello januárban került kórházba, súlyos állapotban. A versenyző otthonában lett rosszul, ezután vitte be felesége az intézménybe. Akkor nem nyilatkoztak a részletekről, azonban most a pilóta Conversa com Bial című brazil talkshow-ban beszámolt a betegégéről.

Rubens Barrichello Forrás: Williams

„Otthon zuhanyoztam, amikor hirtelen megfájdultam a fejem. Egy tízes skálán olyan 8 vagy 9-es volt a fájdalom"mondta Barrichello, aki ezután összeesett, és csak nagy nehezen tudott lábra állni, hogy felébressze feleségét. Azonnal a kórházba indultak, közben egy orvos barátjukkal is felvették a kapcsolatot.

Kiderült, hogy egy daganat van a pilóta nyakában

és igen szerencsés, hogy egyáltalán még él. Az orvosai megoperálták, de azt is közölték vele, hogy a páciensek csupán 14 százaléka épül fel teljesen a hasonló esetekből. Szerencsére Barrichellónak sikerült és már a műtét után nem sokkal versenyzett is a Stock Car Brasil sorozatban.

Lehet, hogy Sebestyén Balázsnak lágyéksérve vanhttp://www.life.hu/drlife/20180419-lehet-hogy-sebestyen-balazsnak-lagyekserve-van.htmlSebestyén Balázs a Rádió1 reggeli adásában panaszolta el, hogy intim területen gyötri a fájdalom: a lágyéka sajog, ami miatt még ma felkeres egy orvost. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoElárulta: fenékplasztikára készül Molnár Anikóhttp://www.life.hu/drlife/20180419-fenekplasztikara-keszul-molnar-aniko.htmlMolnár Anikó elárulta, hamarosan átplasztikáztatja a fenekét, amivel soha nem volt elégedett. Dr. LifeOrigoCaramel felesége közzétette kislányuk, Szofi első műtét utáni képéthttp://www.life.hu/drlife/20180419-caramel-felesege-kozzetette-kislanyuk-szofi-elso-mutet-utani-kepet.htmlCaramel és felesége, Szilvi kedden jelentették be a sajnálatos hírt, miszerint kislányuk, Szofi leukémiás. A kicsit szerdán operálták, és a szülők már közzé is tették az első műtét utáni képet. Dr. LifeOrigoHáromhavonta műteni kell Tóth Verát, hogy tökéletes formába kerüljönhttp://www.life.hu/drlife/20180419-haromhavonta-muteni-kell-toth-verat-hogy-tokeletes-formaba-keruljon.html2016 tavaszán végezték el Tóth Verán a gyomor-bypass műtétet, ami után több mint 40 kilónyi súlyfelesleget adott le. Hogy teste idomulni tudjon ehhez a hatalmas mennyiséghez, folyamatosan plasztikai sebész kése alá kell feküdnie.Dr. Life--Tovább romlott a rákos Terry Black állapotahttp://www.life.hu/drlife/20180418-tovabb-romlott-a-rakos-terry-black-allapota-gyenge-es-rosszul-van.htmlTerry Black kétszer küzdött meg a mellrákkal, egyszer a végbélrákkal és egyszer a tüdőrákkal. Most úgy érzi, már nincs sok hátra. Olyannyira rosszabbodott a helyzete, hogy ismét vissza kellett mennie a kórházba. Legyengült, folyamatos rosszullétek gyötrik.Dr. Life--Boros Lajos szívműtétjére májusban kerül sorhttp://www.life.hu/drlife/20180418-boros-lajos-szivmutetjere-majusban-kerul-sor-operacio.htmlKiderült: májusban műtik Boros Lajost. A rádiós állítása szerint nem fél az operációtól. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.