Háromhavonta műteni kell Tóth Verát, hogy tökéletes formába kerüljön

Forrás: Instagram/verajuska -
gyomor bypass műtét fogyás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016 tavaszán végezték el Tóth Verán a gyomor-bypass műtétet, ami után több mint 40 kilónyi súlyfelesleget adott le. Hogy teste idomulni tudjon ehhez a hatalmas mennyiséghez, folyamatosan plasztikai sebész kése alá kell feküdnie.

Tóth Verát két- háromhavonta meg kell műteni ahhoz, hogy 40 kilónyi leadott súlyfeleslege ne látszódjona bőrén. Az énekesnő 4 évet adott magának arra, hogy elérje az álomalakot, már nincs sok hátra. Mint mondja, most már nem érdekli, hány kiló, formálódni, feszesedni szeretne.

Tóth Vera nagyon dögös Forrás: Instagram/verajuska

"Ha összeadjuk az elmúlt két év műtéteit, annyira jön ki, mintha két teljes napig műtöttek volna egyfolytában. De muszáj. Ha valaki ekkora súlyt ad le, elengedhetetlenek a további műtétek, korrekciók. Egy műtét viszont csak egy területet érinthet, egyszerre két helyen nem javasolja az orvosom a beavatkozást, így két-három havonta újra és újra műtőasztalra fekszem" - mondta el a Borsnak Vera.

Caramel kislánya leukémiáshttp://www.life.hu/drlife/20180417-caramel-kislanya-leukemias-foto.htmlCaramel és felesége közösségi oldalaikon tudatták: kislányuk, Szofi leukémiás. Dr. LifeOrigoTovább romlott a rákos Terry Black állapotahttp://www.life.hu/drlife/20180418-tovabb-romlott-a-rakos-terry-black-allapota-gyenge-es-rosszul-van.htmlTerry Black kétszer küzdött meg a mellrákkal, egyszer a végbélrákkal és egyszer a tüdőrákkal. Most úgy érzi, már nincs sok hátra. Olyannyira rosszabbodott a helyzete, hogy ismét vissza kellett mennie a kórházba. Legyengült, folyamatos rosszullétek gyötrik.Dr. Life--Ideje óvatosnak lenni, közeleg a kullancsszezon, városban is összeszedhetedhttp://www.life.hu/drlife/20180418-ideje-ovatosnak-lenni-kozeleg-a-kullancsszezon-varosban-is-osszeszedheted.htmlNemcsak erdőben vagy túrázáskor vihetünk haza kullancsokat, hanem akár a városi környezetben is vérünkbe kóstolhatnak a kis élősködők. Hamarosan itt a kullancsszezon, érdemes néhány szabályt betartanunk, hogy felhőtlen legyen a szabadidő. Dr. LifeBoros Lajos szívműtétjére májusban kerül sorhttp://www.life.hu/drlife/20180418-boros-lajos-szivmutetjere-majusban-kerul-sor-operacio.htmlKiderült: májusban műtik Boros Lajost. A rádiós állítása szerint nem fél az operációtól. Dr. LifeOrigoCaramel és Szilágyi Szilvia kislányát, Szofit megműtöttékhttp://www.life.hu/drlife/20180418-caramel-es-szilagyi-szilvia-kislanyat-szofit-megmutottek.htmlLeukémiát diagnosztizáltak Caramel kislányánál - derült ki kedden. Szerdán már meg is műtötték, úgynevezett Port-katétert kapott a bőre alá. A család mindent Szofi gyógyulásának rendel alá. Dr. Life--Elhúzódó, lázas betegség után derült ki, hogy Caramel kislánya, Szofi leukémiáshttp://www.life.hu/drlife/20180418-igy-derult-ki-hogy-caramel-kislanya-szofi-leukemias.htmlCaramel és felesége közösségi oldalaikon tudatták: kislányuk, Szofi leukémiás. Azóta kiderült, miként tudták meg a sokkoló diagnózist. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.