Gönczi Gábor alig hall egyik fülére, szemei is különböző színűek

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Gönczi Gábor hallás szemszín halláskárosodás szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen tudják Gönczi Gáborról, hogy nem tökéletes a hallása, sőt szemei is különböző színűek. Most magyarázatot adott a rejtélyre. 

Jól végzi munkáját Gönczi Gábor, hobbija pedig a zene, így nagyon kevesen gondolnák róla, hogy hallása nem tökéletes.

"Hatéves koromtól kezdve folyamatosan problémám volt a bal fülemmel. Elég volt egy hatalmas csobbanás az úszásoktatáson a medencébe, máris fájó füllel szálltam ki. Állandóan begyulladt, többször felszúrták, később a dobhártyámmal is bajok voltak. Végül felajánlottak egy műtétet, amely során megszabadítottak minden olyan dologtól a fülemben, amely gondot okozott, de ennek az lett az ára, hogy a hallásom 30 százalékosra csökkent" - mesélte a Blikknek a TV2 műsorvezetője.

Gönczi Gábor megtanult együtt élni betegségével Fotó: Csudai Sándor - Origo

Azt mondja, ma már nem zavarja ez az állapot, a színházban mindig a bal oldalra vesz jegyet, amikor pedig Smile nevű zenekarával lép fel, úgy helyezkedik, hogy a kontroll-ládát a jobb oldalról hallja.

Gönczi Gábor nemcsak erről számolt be a lapnak, de arról is, hogy heterokrómiás, így egyik szeme zöld, a másik pedig kék. Ez félhomályban nem feltűnő, de természetes fényben jól látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.